'La llamada de lo salvaje' i 'Superagente Makey', pròximes pel·lícules en la Terrassa d'Estiu de Burjassot

S'emetran del 15 al 19 de juliol
Estes dos estrenes es projectaran del 15 al 19 de juliol | Wikipèdia

Des de finals de juny, la Terrassa d'Estiu de Burjassot, en l'Horta Nord (València) obri cada setmana amb l'objectiu d'oferir a la ciutadania bones opcions de cine a l'aire lliure, combinant les estrenes que van destil·lant-se amb comptagotes i els grans clàssics, a un preu molt assequible i amb totes les mesures de protecció davant del coronavirus activades. En este sentit, la pròxima setmana, del dimecres 15 al diumenge 19 de juliol, els espectadors del cine d'estiu local tindran a la seua disposició dos noves estrenes: 'La llamada de lo salvaje' i 'Superagente Makey'.

Els dies 15 i 16 de juliol arriba al cine 'La llamada de lo salvaje', una estrena nouvinguda a les sales protagonitzada per l'incombustible Harrison Ford, que es projectarà els dos dies a les 22.30 hores. Basada en la novel·la clàssica de Jack London i dirigida a un públic familiar, conta la història de Buck, un gos a qui li canvia la vida de la nit al dia quan el seu amo es muda de Califòrnia als exòtics paratges d'Alaska, durant la febre de l'or, a finals del segle XIX. Com a novençà d'un grup de gossos de trineu, i posteriorment el seu líder, Buck experimentarà una aventura que mai oblidarà, trobant el seu lloc en el món i convertint-se en el seu propi amo.

Amb l'arribada del cap de setmana, del 17 al 19 de juliol, aterrarà en la Terrassa d'Estiu 'Superagente Makey', una comèdia espanyola molt estiuenca amb projeccions de divendres a diumenge, a les 22.30 hores. Dirigida per Alfonso Sánchez, té a Leo Harlem com a protagonista, acompanyant-li en el repartiment Jordi Sánchez i Silvia Abril, entre altres. 'Superagente Makey' és una aventura familiar, en to de comèdia, amb grans dosis d'acció. La trama ens presenta a José Miguel 'Makey', un policia trempat que adora el seu treball en el barri de Carabanchel i amb un sentit de la responsabilitat i l'honor desmesurat. La seua vida fa un tomb quan és degradat a agent de mobilitat i destinat a la Costa del Sol a causa d'un error garrafal. Allí Makey es retrobarà amb la seua filla amb qui fa anys que no es parla al mateix temps que es vorà embolicat en una perillosa trama de narcotràfic internacional. Makey estarà a punt de convertir-se en el protagonista de les pel·lícules d'acció amb les que sempre ha somiat.

Per a comprar les entrades, que tenen un preu únic de 4 euros, es recomana la compra en línia, encara que la taquilla estarà oberta en l'Auditori de la Casa de Cultura, cada dia, des de les 21.30 hores. Per a la compra en taquilla, es recomana el pagament amb targeta de crèdit.

En la Terrassa d'Estiu, l'Ajuntament de Burjassot permet un aforament al 75%, amb un total de 487 places. Es manté la deguda separació entre cadires i es facilita la distància social d'1,5 metres en zones comunes, com ara taquilla i accessos al recinte de l'Auditori que, a demés, estan senyalitzats i separats amb itinerari de tanques.

L'Auditori de la Casa de Cultura compta amb cartelleria específica que recorda als usuaris les recomanacions i normes sanitàries i, abans de la projecció de la pel·lícula, es passa un vídeo que recorda les recomanacions.

La setmana del 22 al 26 de juliol, la Terrassa d'Estiu rebrà un altre clàssic dels 80, 'Els Gremlins' i la pel·lícula 'Scooby', basada en l'arxiconeguda sèrie de dibuixos animats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Es filtra un vídeo en el que els professors de la UJI els diuen «borrecs» als alumnes" "Un estudi explica com afecta el coronavirus al cos"