La periodista Julia Otero anuncia en directe que patix càncer

Es retirarà durant les pròximes setmanes per a rebre tractament: «La paraula fa por, però estic aprenent a pronunciar-la»
Julia Otero ha confessat que patix càncer, i es retirarà unes setmanes per a rebre tractament | Instagram @otero_julia

La periodista Julia Otero ha anunciat este dilluns, 22 de febrer, que patix càncer. La periodista, que té 61 anys, ho ha revelat en el programa 'Julia en la Onda', que presenta en la cadena de ràdio Onda Cero. «Sempre dic que les coses s'han de dir pel seu nom, i m'ho aplique», ha dit la periodista. En este sentit, ha explicat que es retirarà durant unes setmanes per a dedicar tots els seus esforços al tractament i a la recuperació

Li van detectar el càncer en un control rutinari «que tots ens hem de fer»

«Dimarts passat, en un control rutinari, d'aquells que tots ens hem de fer, va arribar la sorpresa. En un racó van aparéixer cèl·lules egoistes, com diu el doctor López Otín». Otero ha confessat que «la paraula càncer fa por», però ha indicat que «estic aprenent a pronunciar-la en primera persona des de fa sis dies». «No és fàcil, però ací estem», ha continuat sincerant-te Otero, que ha destacat que «les coses s'han de dir pel seu nom».

En este sentit, si bé no té pensat deixar per a sempre la ràdio, sí que ha reconegut que estarà allunyada del mitjà durant un temps. «Entre 'quimio' i 'quimio' faré una volta per la ràdio», ha promès. Amb tot, ha volgut dedicar un calorós agraïment a l'equip del seu programa. «A les xiques i xics de 'Julia en la Onda'; Este és un equip extraordinari en tots els sentits. Professionalment són molt bons, però el seu punt fort és la categoria humana», ha explicat. 

'Julia en la Onda' continuarà amb Carmen Juan i la resta de l'equip

Al mateix temps, també ha volgut donar les gràcies als seus caps d'Onda Cero i Atresmedia, per la confiança dipositada en ella. «No vull oblidar els meus caps, perquè no hi ha dia que no reba d'ells una dosi d'escalfament i pensaments positius», ha explicat als radiooients.

Durant el temps que Julia Otero estarà allunyada dels micròfons, Carmen Juan i la resta de l'equip del programa, redactors i col·laboradors, tiraran endavant 'Julia en la Onda'. Segons ha promès la cadena de ràdio, el programa vespertí d'Onda Cero treballarà per a mantindre els «estàndards de qualitat» de l'espai radiofònic. 

Pluja de reaccions en les xarxes socials

Després d'eixir a la llum la notícia, han sigut moltes les mostres d'afecte i suport compartides en les xarxes socials. Mentres alguns seguidors li desitjaven una ràpida recuperació, d'altres reconeixien amb tristesa que la trobaran a faltar molt en les vesprades d'Onda Cero. Des de València Diari ens volem sumar, desitjant una rapidíssima recuperació a la periodista. Tot el nostre afecte, Julia!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les ajudes per als locals d'oci nocturn afectats pel Covid-19 en el territori valencià" "'Lluna', l'última producció de l'Escalante, està al Teatre Principal fins a mitat març"