El Pirata Rock Festival es posposa definitivament a 2021

El festival serà per primera volta durant quatre dies
El Pirata Rock Fetsival se celebrarà els dies 15, 16, 17 i 18 de juliol de 2021 | Pixabay

El Pirata Rock Festival trasllada definitivament la seua quarta edició a 2021 després de què es posposara en un principi a setembre, «una decisió dolorosa pels brots que assoten tot el país» i promet créixer l'any que ve amb quatre dies de festival per a assaciar les ganes de música en directe.

Des de 2017, milers de jóvens visiten Gandia, en la comarca de la Safor (València), tots els estius per a disfrutar donant-ho tot en el Pirata Rock, un viatge que l'organització es veu obligada a suspendre per a garantir la salut i celebrar un nou lliurament amb totes les garanties.

El festival tornarà els dies 15, 16, 17 i 18 de juliol de 2021, una cancel·lació que «pareix el més coherent en la situació actual» i que, al seu torn, és un «exercici de responsabilitat» amb tota la confiança que els 'pirates' depositen cada any, expressa l'organització en un comunicat.

A pesar d'este revés, l'equip del Pirata Rock es posa en marxa per a preparar la seua quarta edició, conscient que «molts s'han quedat amb ganes de donar-ho tot en el festival perquè continua sent possible gràcies al públic que confia a passar els millors dies de l'any».

Ara més que mai, l'organització creu que és vital que mantinguen tota eixa confiança, encara que les persones que no puguen acudir al Pirata Rock 2021 poden sol·licitar la devolució de l'import del seu abonament a través d'un formulari que ja està disponible en el web.

Molt prompte s'anunciaran els artistes que passaran per un Pirata que ja té confirmat més del 80% del cartell. A tots eixos noms se sumaran nous que tampoc voldran perdre's l'any que ve «l'edició més gran» en la seua història.

Pirata Rock agraïx als artistes i agències que els han recolzat en estos mesos complicats per a tots, sense oblidar als seus 'pirates' per l'energia que els han donat i amb un esment per als sanitaris que dia rere dia seguixen al peu del canó per a que «tots puguem eixir d'esta complicada situació el més ràpid possible». «Gràcies per estar ací, molt prompte primeres confirmacions per a #WARMUP2021!».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bones notícies: Baixa la desocupació en juliol en el territori valencià" "Els nous focus de contagi en el territori valencià"