El Pla de Vacunaci贸 Massiva del territori valenci脿 preveu administrar 400.000 dosis setmanals a partir d'abril

Un total de 161 municipis entren dins d'este pla
S'han definit 3 modalitats de vacunaci贸 | Europa Press

Este dissabte, la Generalitat Valenciana ha comunicat la seua previsi贸 per a administrar 400.000 dosis setmanals de la vacuna contra el coronavirus en el territori valenci脿 a partir del mes d'abril.


S贸n un total de 161 municipis els que entren dins del Pla de Vacunaci贸 Massiva dissenyat pel Consell, en el que es definixen tant els espais com el proc茅s d'immunitzaci贸.

Per a dur a terme esta 芦immunitzaci贸 a gran escala禄 s'han definit tres modalitats de vacunaci贸 en funci贸 de la classe de municipi en els que s'administre la vacuna: poblacions menors de 10.000 habitants, de fins a 50.000 habitants i grans ciutats com Val猫ncia, Castell贸, Elx o Alacant.

Per una banda, en els municipis de menys de 10.000 habitants es vacunar脿 en zones pr貌ximes als centres de salut i en espais municipals. Per altra, les localitats de fins a 50.000 habitants es far脿 en locals municipals.

Pel que fa a les grans ciutats, es dur脿 a terme en hospitals de campanya, grans espais com la Ciutat de les Arts i les Ci猫ncies, la Ciutat de la Llum, la Instituci贸 Firal Alacantina o Palau de Congressos de Castell贸 i en els centres de salut. 

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Desapareixen les franges hor脿ries per a fer deport amb mascareta" "Pol猫mica per l'exposici贸 de fotografies de pol铆tics en l'AVE Val猫ncia-Madrid"