La platja de la Malva-rosa de Val猫ncia obri dos carrils per a la nataci贸 deportiva

L'horari per a la pr脿ctica deportiva 茅s des de les 06.00 hores fins a les 10.00 hores
Imatge de la platja de la Malva-rosa | Cedida

L'Ajuntament de Val猫ncia ha decidit obrir dos carrils per a nataci贸 deportiva en la platja de la Malva-rosa, segons ha explicat la regidora de Deports, Pilar Bernab茅. De la mateixa manera, ha confirmat que est脿 prohibida la nataci贸 per entreteniment o 'hobbie'. 

Segons informa 'Levante-EMV', l'horari per a la pr脿ctica de deports aqu脿tics 茅s de 06.00 a 10.00 hores. A dem茅s, els nadadors deuran portar gorro i boia per a ser identificats. Fora d'estes hores hi haur脿 bandera roja, que prohibix el bany.

 INVITACI脫: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val猫ncia Diari a on comentem entre tots les not铆cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb茅 vos entretindreu.  FEU CLIC AC脥, VOS ENCANTAR脌!

Per la platja passejaran voluntaris de la Fundaci贸 Deportiva Municipal que recordaran les condicions als usuaris. 芦Els nadadors valencians poden accedir esta setmana a les platges per a la pr脿ctica deportiva禄, ha explicat Bernab茅. Per este motiu, s'han obert dos carrils, el primer situat en la platja de la Malva-rosa junt a la Marina de Val猫ncia i l'altre en el marge de la platja de la Patacona.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"El municipi valenci脿 que ha repartit mascaretes a la seua poblaci贸 casa per casa" "Urgent COVID-19: Creix el n煤mero de morts i baixen els contagis en territori valenci脿"