La Policia d'Alcoi sanciona a sis cotxes per saltar-se el tancament perimetral per a vore la neu

La direcció del parc natural va decidir tancar l'accés «fins a la finalització del període de tancament perimetral del municipi»
Multes a cotxes en Alcoi per saltar-se el tancament per a vore la neu | Divalterra

La Policia Local d'Alcoi, en la comarca de l'Alcoià (Alacant), ha sancionat a sis vehicles per accedir al Parc Natural de la Font Roja durant el temporal del passat cap de setmana quan la localitat patix un tancament perimetral del seu terme municipal fins al 21 de gener a causa de la situació sanitària derivada pel Covid-19.

La direcció del parc natural va decidir tancar l'accés «fins a la finalització del període de tancament perimetral del municipi». No obstant això, durant el passat cap de setmana, «molta gent ha intentat accedir a la Font Roja per a anar a vore la neu», segons ha explicat l'Ajuntament en un comunicat.

El regidor de Seguretat, Raül Llopis, ha criticat que les persones que han intentat pujar a la Font Roja «han comés una temeritat que no s'ha de tornar a repetir» i ha recordat que la carretera que dona accés al parc es troba tallada al trànsit a l'altura del Poliesportiu Francisco Laporta a causa «del perill que comportava i per a evitar massificacions en el parc».

Ha recalcat l'edil que en la CV-797 «només poden transitar els propietaris de les finques i personal autoritzat», pel que s'han clausurat les instal·lacions de les àrees recreatives del Parc Natural. Igualment, el Centre de Visitants estarà tancat al públic durant el tancament perimetral d'Alcoi i es mantindrà l'atenció via telemàtica, segons ha informat la direcció del Parc.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Regidoria d'Esports de Godella anuncia noves restriccions" "Arriba a València Bive, el nou servici de bicicletes de Cabify"