La Policia Local de Paterna endurirà els controls amb drons i agents en zones d'oci i residencials

El Cap de la Policia Local, Rafael Mestre ha fet una crida a la prudència i a la responsabilitat de tota la ciutadania
Es reforçarà la vigilància | Cedida

La Policia Local de Paterna, en l'Horta (València), ha començat esta vesprada de dimarts un operatiu especial davant de la proximitat de la Nit de cap d'any amb l'objectiu de dissuadir i previndre les reunions socials de més de sis persones i garantir el compliment de totes les mesures de seguretat anti Covid-19.

Amb eixa fi, les patrulles policials es desplegaran pels diferents locals i zones d'oci de la localitat per a controlar la confluència de persones, sobretot durant la vesprada, i s'incrementarà la vigilància amb drons, especialment en zones residencials per a evitar la celebració de festes il·legals.

El Cap de la Policia Local, Rafael Mestre ha fet una crida a la prudència i a la responsabilitat de tota la ciutadania paternera durant els dies de festa i de celebració per a evitar la propagació del virus en el municipi davant de l'increment de la incidència registrada.

En este sentit, Mestre ha anunciat que s'intensificaren els controls durant la vesprada i l'estricte compliment de l'aforament, les distàncies de seguretat i l'ús de mascaretes, tant dins dels locals i establiments com en les terrasses.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'Ajuntament de Xàtiva prorroga les mesures contra el coronavirus" "Atenció: 5 canvis en les pensions per al 2021 en Espanya"