La Policia Local posa més de 200 multes per no portar mascaretes en Alacant

Van a posar especial atenció en els jóvens
220 multes en Alacant per no portar mascareta | València Diari

La Policia Local d'Alacant ha posat en marxa un operatiu especial en tota la ciutat per a vigilar l'ús obligatori de mascaretes decretat per la Generalitat Valenciana, a demés d'un control fix policial en la platja de Sant Joan, l'avinguda de Països Escandinaus i les zones d'oci per a fer front a la pandèmia i evitar rebrots de Covid-19.

Els agents de la Policia Local han imposat un total de 220 sancions a persones que no portaven la mascareta, sobretot als jóvens. L'ampli dispositiu policial s'ha reforçat per a incidir esta setmana per a evitar aglomeracions, el consum d'alcohol en la via pública i realitzar inspeccions en els establiments d'hostaleria i restauració.

Des de l'Ajuntament d'Alacant el regidor José Ramón González ha tornat a fer hui una crida: «volem reiterar la petició de l'ús obligatori de la mascareta, és necessari que tots la porten posada, perquè és una de les mesures que ens ajudaran a poder contindre esta pandèmia, i este virus que no per a de fer-nos mal».

Una crida als jóvens

«Em dirigisc concretament als jóvens, els qui acudixen a les zones d'oci, aquells que creuen que estan a resguard d'esta pandèmia, per a recordar-los que ningú està fora de perill, i als responsables dels locals d'oci per a que exigisquen a tot aquell que entre en el seu local l'ús de la mascareta, cal deixar clar que el seu ús ha de ser sempre, excepte que s'estiga consumint en eixe moment, però una volta que s'acaba la consumició cal tornar a posar-se-la», ha dit José Ramón González.

Des de l'Ajuntament insistixen en el compliment de les mesures de seguretat per a tal com ha indicat l'edil «no tornar al que està passant en altres llocs d'Espanya, que estan tornant a fase 0, a fase 1 i a fase 2 amb el consegüent perjudici econòmic per a la ciutat d'Alacant».

A demés, José Ramón González ha defensat que «Alacant viu del turisme, de la gastronomia i de l'oci i és una part molt important de la nostra economia», al mateix temps que ha recordat que «tots aquells que no complisquen amb esta obligació se'ls sancionarà amb multes de fins a 100 euros».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora coronavirus: Augment de casos en el territori valencià" "Última hora: Creixen amb força els contagis de coronavirus en Espanya"