La Policia Nacional advertix de la falsa notícia sobre el gel desinfectant

Ho ha desmentit a través de Twitter
Ho han desmentit en Twitter  | UNSPLASH

Últimament està circulant per les xarxes socials i per aplicacions de missatgeria una nota de premsa, presumptament, escrita per la Policia Nacional. En ella, s'alerta de l'existència d'una banda que actua per tot el país fent-se passar per promotors d'una ONG.

El grup, anomenat 'Mans netes' para a les persones pel carrer per a posar-los gel desinfectant. Immediatament, els demanen que ho oloren. Segons el comunicat, es tracta d'una droga que dorm després d'olorar-la i que usen per a robar a la gent.

No obstant això, la Policia Nacional ha advertit a la ciutadania a través del seu compte oficial de Twitter d'esta mentida que s'ha difós. Segons els agents, es tracta d'una informació falsa i demanen als usuaris que no reenvien la nota.

«Que per a tu el significat de 'mans netes' siga sinònim de llavar-te les mans amb freqüència i no una alerta d'una banda de lladres», escriu en un missatge de la xarxa social al costat de la imatge del comunicat en el que es fan passar per la Policia Nacional.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Fernando Simón explica quin dia de gener pot ser clau per a Espanya" "Sanitat revisarà les restriccions de públic en futbol base a partir del 9 de desembre"