La Policia Nacional desplega 350 agents turístics en Benidorm

Pretén posicionar a Benidorm com a destinació segura i de referència tant per al turisme espanyol com internacional
350 agents vetlaran per la seguretat dels turistes en Benidorm | Policia Nacional

El Cos Nacional de Policia ha desplegat en Benidorm, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), 350 agents este estiu amb la missió de protegir als turistes que trien la destinació per a passar les seues vacacions.

El dispositiu, ha explicat la Comissaria de Benidorm, es posa en marxa en el marc dels plans i campanyes específiques per a posicionar a Benidorm com a destinació segura i de referència tant per al turisme espanyol com internacional.

El propòsit és garantir la protecció de la campanya estiuenca i consolidar a Benidorm com un de les destinacions turístiques de referència en matèria de seguretat.

La Secretaria d'Estat de Seguretat del Ministeri de l'Interior va activar el passat 1 de juliol l'Operació Estiu 2020 en les nou comunitats autònomes de major afluència turística de la seua demarcació, en la que participen Policies Nacionals i membres d'altres Cossos de Policia Local i Autonòmica. D'ells, 350 es desplegaran en Benidorm fins al pròxim 31 d'agost.

Entre els objectius del dispositiu policial està incrementar la vigilància i control preventiu en vies de comunicació urbanes i interurbanes, estacions de tren i autobusos, ports, hotels, platges i càmpings, i quan se celebren esdeveniments de tota classe que impliquen una gran concentració de persones.

A demés, este estiu, els policies vetlaran pel compliment de les recomanacions sanitàries. Entre altres missions, garantiran la distància social en els espais públics d'accés, trànsit o estada i en els mitjans de transport, a demés de l'ús de la mascareta quan siga obligatori o no siga possible guardar la separació de seguretat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Els Premis Goya se celebraran en València en 2022" "Última hora: 99 municipis valencians registren nous casos en només tres dies"