La Policia Local de Paterna dissol 9 festes il·legals i imposa 300 denúncies per incomplir el confinament

Els agents han dut a terme nou intervencions en concentracions, festes i botellons en la Coma, el Nucli urbà i la Canyada
Control de la Policia Local de Paterna | Policia Local de Paterna

El tercer cap de setmana de tancament perimetral de Paterna, en la comarca de l'Horta (València), s'ha saldat amb un total de 311 propostes de sanció i nou intervencions de la Policia Local de Paterna en concentracions, festes il·legals i botellons en la Canyada, la Coma i el Nucli urbà.

Així ho ha indicat en un comunicat la tinenta alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, qui ha destacat que «el dissabte va ser necessària la intervenció policial per a dissoldre festes il·legals i botellons que s'estaven celebrant saltant-se tots els protocols de seguretat anti-covid. A demés, els participants de la festa clandestina han sigut denunciats per no usar mascareta, agrupar-se més de sis persones i incomplir horaris».

En el balanç d'este tercer cap de setmana de tancament perimetral, també han sigut controlats més de 3.500 vehicles en els 12 punts de vigilància policial establits en els principals accessos a la ciutat.

Han impedit l'entrada a 180 cotxes

En estos controls, s'ha impedit l'entrada a Paterna de 180 vehicles i no s'ha permés l'eixida de 133 més, per no estar justificat el desplaçament que volien fer.

A demés de controlar el compliment de les restriccions de moviment, durant este cap de setmana la Policia Local ha incrementat els servicis de prevenció i vigilància als parcs i zones enjardinades de la població de Paterna, així com al voltant de la Mola i la Vallesa, en el que hi ha hagut més afluència de persones en relació als caps de setmana anteriors en els que les restriccions ja estaven vigents.

«En estos casos -ha destacat Campos- les persones circulaven en grups de màxim dos persones o en grups que pertanyen al mateix nucli de convivència».

Amb la finalitat de garantir el compliment del confinament perimetral i assegurar el blindatge de la ciutat durant els caps de setmana, l'Ajuntament de Paterna contínua amb l'operatiu especial dissenyat per a tal fi en el que es despleguen 66 patrulles, 30 de la Policia Local de Paterna, 24 de la Policia Nacional i 12 de Protecció Civil, que donen cobertura als 35,85 km² d'extensió del terme municipal, i que es complementa amb el vol de drons.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Organitzen una festa il·legal amb més de 30 persones en una nau d'Alacant" "Godella reconeix el treball de l'Agrupació de Protecció Civil durant la pandèmia"