José Martí en quarantena arran d'estar en contacte amb un positiu de Covid-19

Ha anul·lat tota la seua agenda institucional
El president de la Diputació de Castelló, en quarantena | Viquipèdia

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, guardarà una quarantena en el seu domicili de Suera, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló) en haver sigut informat que ha estat en contacte amb una persona que ha donat positiu per coronavirus.

Martí, que s'ha fet ja la prova PCR, es troba asimptomàtic i no ha deixat de treballar en cap moment. Amb tot, seguirà els protocols establits per les autoritats sanitàries que recomanen estar aïllats en el seu domicili en cas d'algun contacte amb una persona diagnosticada.

El president de la Diputació, que està a l'espera de tindre els resultats, ha anul·lat tota la seua agenda de reunions prevista per a estos dies, encara que continua treballant de manera telemàtica des de sa casa. De fet, hui mateixa ha participat per videoconferència en la Junta de Portaveus prèvia al ple previst per a dimarts que ve, que se celebrarà també pel mateix mètode

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Novetats de la Justícia respecte al confinament de Benigánim" "Xavier Torres inaugura la temporada del Palau de la Música de València"