La primera vacunada del Regne Unit rep la segona dosi

La dona va rebre la primera dosi el passat dia 8
Margaret Keenan, la primera persona vacunada al món contra el Covid-19 rep la segona dosi contra el coronavirus | Getty

Margaret Keenan, la primera persona del món a rebre la vacuna de Pfizer i BioNTech al marge dels assajos clínics, ha rebut este dimarts la segona dosi, amb la que teòricament tindria ja pràcticament garantida la seua immunitat enfront del coronavirus.

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', la dona britànica, de 90 anys, va rebre la primera dosi el 8 de desembre, en una imatge que va donar la volta al món perquè va suposar l'inici d'una campanya que posteriorment s'ha estès a altres països.

Keenan ha tornat este dimarts a l'hospital Universitari de Coventry, segons Sky News. El Govern estima que més de 520.000 persones han sigut vacunades al Regne Unit, dels quals quasi 370.000 tenen més de 80 anys.

Les autoritats confien en este procés per a avançar progressivament cap a la immunitat, si bé també han endurit altres restriccions en estes últimes setmanes davant el repunt de contagis.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'espanyol que va predir la pandèmia: «Va camí de ser pitjor que al març»" "L'Ajuntament de Xàtiva prorroga les mesures contra el coronavirus"