La Primitiva d'ahir dissabte deixa dos premis de 792.821 euros a Moncada i Petrer

Els dos encertants de la primera categoria de la Primitiva són de la Comunitat
La Primitiva d'ahir dissabte deixa dos premis de  792.821 euros a Moncada i Petrer | La Primitiva

 

En el sorteig de la Loteria Primitiva corresponent al dissabte 15 de desembre, no hi ha encertants de categoria Especial, i dos de la primera categoria (6 encerts), que han validat els seus bitllets a Petrer, a la comarca del Vinalopó Mitjà, i a Moncada, a la comarca de l'Horta Nord, i han guanyat 792.821,05 euros cadascun.                           

La combinació guanyadora 6 9 26 24 32 10, ha portat la milionaria sort fins a l'administració situada a l'Avinguda d'Elda, 2 a la localitat alacantina de Petrer; i a l'administració de Moncada, situada al carrer Vint-i-cinc d'abril, 4.

El complementari d'este sorteig era el número 25, el reintegrament el 5 i el joker 3459017.                    

El major premi de la Bonoloto ha caigut esta setmana a la Comunitat

El sorteig de la Bonoloto d'este passat dimarts, 11 de desembre ha deixat el major premi de la seua història a la Comunitat Valenciana. Concretament, la xifra ascén als 7.694.919,65. Un premi gros que ha caigut en la localitat d'Alzira, a la Ribera Alta, en l'administració de Loteries del carrer Faustino Blasco, número 5. Aquesta astronòmica xifra suposa el major premi repartit per la Bonoloto des que existix aquest sorteig, en 1988. Esta mateixa localitat, Alzira, va estar premiada de nou, el passat mes de novembre amb 1,81 milions d'euros que van anar a parat a un sol bitllet de Bonoloto validat en aquest cas en l'Administració de Loteries número 5 de la citada localitat valenciana, situada en el centre Comercial Carrefour d'Alzira.             

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"David Bustamante fa un dels concerts més desastrosos de la seua carrera a València" "Felip i Letícia viuen un bon moment després de setmanes de polèmiques"