Què ens espera este 2021 segons les profecies de Nostradamus

El profeta va pronosticar l'augment de l'esperança de vida, però també desastres naturals i l'esclat d'un conflicte mundial
El profeta va vaticinar nous desastres per 2021 i només un motiu per a l'optimisme | València Diari

Afortunadament, acaba 2020. En qualsevol cas, una oportunitat per mirar al nou any amb esperança i esperar que porte un futur millor. Per saber el que ens espera en el 2021, moltes persones van a les profecies de Nostradamus, l'endeví més famós de tots els temps que va revelar coses sorprenents per a l'any que ve.

I és que el cèlebre apotecari francès Nostradamus va predir grans esdeveniments de la història com l'ascens de Hitler al poder i l'atemptat terrorista contra les Torres Bessones. En les seues famoses profecies s'amaguen també les claus per saber què passarà el 2021.

Les revelacions trobades en el seu llibre «Les profecies» per 2021 no són tot l'optimista que es podria esperar. Perquè, segons Nostradamus, l'any que ve el planeta vorà «l'aigua pujar i la terra afonar-se», la qual cosa s'interpreta com l'arribada de desastres naturals que afectaran la humanitat.

Les prediccions de Michel de Notre-Dame per 2021 també recullen que «el rei cobrirà els boscos, el cel s'obrirà i els camps seran cremats per la calor». Però a demés va albirar una guerra important. «La pau renaixerà de les cendres de la destrucció», va escriure en les seues cartilles. Els experts sospiten que podria referir-se a una tercera guerra mundial.

Tots estos auguris han sigut interpretats pels estudiosos de les profecies del vident com l'origen d'un gran conflicte que tindria com a rerefons l'extremisme religiós. No hi ha, en canvi, indicadors rellevants sobre el coronavirus. Tampoc els hi va haver per 2020, tot i que es va difondre una suposada revelació que després va resultar ser falsa.

Quan va esclatar la pandèmia es van fer córrer uns suposats versets del profeta sobre l'arribada d'un perillós virus. No obstant això, el professor de llengua i història franceses de la Universitat de Nova York, Stephane Gerson, va advertir que el missatge no provenia dels pronòstics de Nostradamus ni venien en les seues quartetes.

 

La predicció de Nostradamus sobre el coronavirus

Nostradamus no va dir res del coronavirus per al 2020, però els estudiosos destaquen un missatge en les seues quartetes per 2021 que sí que coincidiria amb la pandèmia. «Pocs jóvens: mig morts per començar. Mort per despit, farà brillar als altres, i en un lloc exaltat passaran grans mals, tristos conceptes vindran a perjudicar cada un», va escriure.

A demés, l'endeví va deixar escrit pel pròxim any: «pares i mares morts d'infinits dolors, dones de dol, el monstre pestilent. El Gran no serà més, tothom s'acabarà». Com va passar anteriorment, la veracitat d'estes frases i la seua interpretació causa divisió entre els experts i els intèrprets del profeta.

Per a l'any que ve, Nostradamus també va pronosticar grans fams que coincidixen amb la crisi econòmica global. I només deixa un motiu per a l'optimisme, uns versets en què vaticina pel pròxim any un avanç exponencial en la medicina que posarà la tecnologia al servei de la salut de les persones i augmentarà l'esperança de vida.

10 prediccions de Nostradamus per 2021

La crisi social i econòmica que travessa el món i amenaça la forma de viure per molts dels esdeveniments que s'estan donant globalment tornen a posar de moda les prediccions de Nostradamus. Segons els investigadors especialitzats en les seues endevinacions, s'indiquen 10 esdeveniments per 2021.

  1. Un gran terratrèmol s'originarà en la zona occidental dels Estats Units, probablement en Califòrnia.
  2. Els pares perdran el control sobre els seus fills i necessitaran autorització per exercir l'educació.
  3. Hi haurà una rebel·lió global contra els impostos i els abusos derivada d'una gran crisi econòmica i la desconfiança davant els polítics i l'Estat.
  4. Augmentarà el vincle entre les persones i els animals, com a nova forma d'afectivitat per escapar de la solitud.
  5. Una gran crisi econòmica es planarà sobre el món, augmentant la mort dels més pobres i l'enriquiment d'una minoria.
  6. Els raigs solars arribaran amb més força a la terra accelerant l'escalfament global.
  7. L'esperança de vida augmentarà i avançaran els descobriments científics per radicar epidèmies greus de la humanitat.
  8. Hi haurà una erupció en un volcà important, probablement el Vesuvi. La muntanya s'agitarà amb força i tornarà a escopir foc.
  9. Augmentarà la tensió entre les principals potències del món, sobretot els Estats Units, Rússia i la Xina, amb conseqüències imprevisibles.
  10. Esclatarà un conflicte de dimensions mundials que pot durar anys i que pot ser provocada per l'enfrontament religiós.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'amenaça de les empreses d'espectacles al govern valencià" "Vídeo: La campanya de Nadal de la Diputació de València"