Tota la programació de 'Viu l'Estiu a Benifaió' durant el mes d'agost

Música, documentals, circ, per als caps de setmana en Benifaió
Benifaió ha organitzat actes durant tot el mes d'agost | Pixabay

L'Ajuntament de Benifaió, en la comarca de la Ribera (València), ha posat en marxa el programa 'Viu l'Estiu a Benifaió'. Una campanya d'oci amb actes diversos durant tot el mes d'agost per a ocupar el temps lliure com ara espectacles de circ i màgia, ambientació musical en la Plaça Major, la projecció del documental 'Les nostres festes' i un passacarrer amb la música i les danses com a protagonistes. Consulta tota la programació!

Divendres 7 d'agost

Pop-Art màgia amb Natxo Diago a les 19.30 hores en la Font de la Carrasca. Arreplega la teua entrada des del dimecres 5 en el centre cultural Enric Valor en horari d'11 a 14 hores.

Dijous 13 d'agost

Documental 'Lesa nostres festes' primera part en el CEIP Santa Bàrbara a les 22.30 hores. Arreplega la teua entrada des del dimecres 12 en l'Ajuntament en horari d'11 a 14 hores.

Dissabte 15 d'agost

Música d'ambient amb Fitipaldis Band (Tribut a Fito & Fitipaldis) a les 23.30 hores en la Plaça Major.

Dijous 20 d'agost

Documental 'Les nostres festes' segona part en el CEIP Santa Bárbara a les 22.30 hores. Arreplega la teua entrada des del dimecres 12 en l'Ajuntament en horari d'11 a 14 hores.

Divendres 21 d'agost

Royal Circ a les 19.30 hores en el parc Valmontone.

Dissabte 22 d'agost

Passacarrer musical a partir de les 22 hores pels carrers de Benifaió a càrrexc de les bandes de la Societat Artística Musical de Benifaió i Amics de la Música i el grup 'Benifaió en dansa'.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alcen la quarantena per als regidors de Sagunt, a pesar del positiu de l'alcalde" "Decisió d'última hora de Pedro Sánchez per a evitar els rebrots de coronavirus"