El rei emèrit Joan Carles considera que la crisi catalana «és per culpa d'estos del PP»

Joan Carles va estar de visita a la Comunitat Valenciana i va parlar clar amb els seus amfitrions sobre la crisi que està vivint Catalunya
El rei emèrit Juan Carlos I en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

El rei emèrit Juan Carlos va visitar durant aquests últims dies la Comunitat Valenciana i es va voler sincerar amb els seus amfitrions sobre el que realment pensa de la situació i l'origen del problema polític que s'està vivint a Catalunya, tal com relata ‘Informalia’.

Va succeir fa amb prou faenes unes setmanes, durant una visita de don Joan Carlos a la Comunitat Valenciana i que no va transcendir a la premsa. Sembla ser que l'emèrit va compartir una agradable jornada amb el president autonòmic, Ximo Puig, i José Manuel García-Margallo, exministre d'Afers exteriors del PP.

Segons apunta esta mateixa font, el rei va comentar amb els seus acompanyants la complicada situació que s'està vivint a Catalunya i que en eixe moment acabava d'esclatar i es va mostrar realment sincer i directe amb la seua opinió sobre aquest tema: «Tot el que està passant a Catalunya és culpa d'estos del PP».

El rei emèrit Juan Carlos I en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

El rei emèrit sempre ha amagat les seues preferències polítiques

cal destacar que el rei emèrit sempre ha intentat amagar les seues preferències polítiques per ser el màxim representant de l'estat, tant és així, que el monarca, per voluntat pròpia, ni tan sols forma part de les votacions democràtiques que el país celebra cada quatre anys.

Açò sí, anys arrere, es va arribar a publicar que la seua relació amb José María Aznar no era massa bona, mentre que el seu tracte amb José Luis Rodríguez Zapatero era molt més còmplice.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Oferta de Treball: L'EMT busca 300 conductors per a València" "Oferta de Treball: Convocades més places per a la sanitat pública valenciana"