Els Reis Mags d'Orient recorren els carrers de Gandia repartint il·lusió i regals

Els Reis Mags han arribat a Gandia amb helicòpter
Els Reis Mags d'Orient durant la seua visita en Gandia | Ajuntament de Gandia

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient han recorregut hui els carrers de Gandia, en la comarca de la Safor (València), per repartir il·lusió als xiquets i xiquetes, en una Nit de Reis inusual marcada per la situació sanitària.

Enguany han sigut els Reis Mags els que han anat en cotxe a saludar als xiquets de Gandia, que els han esperat en els balcons de les seues cases, ja que no s’ha pogut fer la tradicional cavalcada.

Els Reis Mags han arribat a les 16.30 hores a Gandia amb helicòpter i han sobrevolat la ciutat per tal d’anunciar la seua arribada. A les 16.50 hores ha aterrat l’helicòpter al parc d’Ausiàs March. Un vehicle oficial els esperava per conduir-los al consistori, a on els ha rebut una representació de la corporació municipal.

Les paraules de l'alcaldessa de Gandia

Diana Morant, alcaldessa de Gandia, ha donat la benvinguda als Reis al seu despatx i s’ha dirigit als xiquets i xiquetes de Gandia: «No hi ha cap virus que ature la màgiaMelcior, Gaspar i Baltasar, vénen de totes les parts del món i a totes les parts del món van. I sabeu per què fan un esforç tan descomunal? Perquè  vos estimen; perquè viuen per a complir els vostres somnis. I perquè us ho mereixeu».

L’alcaldessa ha demanat als Reis tres desitjos: saviesa per eixir més forts de la crisi; generositat per ajudar a qui ho té més difícil, com la solidaritat que han mostrat els sanitaris, els emprenedors i la gent major, que ‘ha sigut el millor regal del 2020’ i per últim, la màgia de recuperar una vida normal, amb abraçades, besos i combois.

El pregó del Rei Melcior, que enguany no s’ha pogut fer des del balcó des de l’Ajuntament sinó des del despatx d’Alcaldia, també ha destacat el bon comportament de tots els xiquets i xiquetes:

El discurs reial

«Des d’Orient fins a Occident, les xiquetes i xiquets heu sigut tot un exemple a seguir. El vostre comportament al llarg de tot el confinament, la vostra responsabilitat de continuar aprenent a casa i a l’escola, fins i tot heu estat vigilants quan els majors no complien alguna norma,  Mare ficat la mascareta! Pare llavat bé les mans! Què grans sou….  Què grans!!!».

Els Reis han expressat el seu desig per a esta nit màgica: «Que donem tots junts les gràcies a aquelles persones que amb el seu treball han fet i seguixen fent possible que estem segurs als carrers, que continueu aprenent a l’escola i un agraïment molt especial al personal sanitari per cuidar de la nostra salut i la nostra vida»

En acabar el pregó, els Reis han visitat la Col·legiata per fer l’adoració al Jesuset i després han pujat al seu cotxe descapotable, per recórrer els carrers de Gandia, seguits per un camió amb regals.

Els xiquets els han sentit arribar gràcies a l’acompanyament de llums i música i han eixit a saludar-los des del balcó, a on alguns havien penjat la banderola de Nadal repartida l’Ajuntament, que amb el seu estel ajudava els Reis Mags a trobar el recorregut per la ciutat. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El lleig d'un conegut polític espanyol al rei Felip 'per error'" "Una falla de Burjassot organitza una carrera virtual solidària"