Plantegen restringir les eixides dels ancians de les residències valencianes per a evitar nous brots

Han saltat les alarmes en estos centres després del brot en l'Eliana
La conselleria de Polítiques Inclusives va enviar un esborrany amb les mesures previstes | València Diari

Després de què es detecatara el brot en la residència d'ancians de l'Eliana, en la comarca del Camp del Túria (València), amb catorze casos positius, saltaren les alarmes d'estos centres en el territori valencià. D'esta manera, la conselleria de Polítiques Inclusives i la de Sanitat han agilitzat les mesures per a detectar nous casos.

Segons informa 'Levante-EMV', l'Associació Empresarial de Residències i Servicis a Persones Dependents (Aerte), reconeix que «Si fora hi ha molts casos, tard o prompte tornarà a haver en les residències». I és que esta classe de centres en cap moment han abandonat la Fase 3 de la desescalada. 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Per tots estos motius, una de les primeres propostes d'esta associació és restringir les eixides dels seus residents. En estos moments, no es veu com un problema que els familiars esl visiten, però quan estos s'emporten a casa als residents, el risc augmenta.

La setmana passada la conselleria de Polítiques Inclusives va enviar un esborrany amb les mesures previstes per a evitar rebrots en residències, que es basen restringir les visites i controlar les eixides.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confirmat: Els efectes que patixen les dones a causa de la pandèmia del coronavirus" "Última hora coronavirus: S'estabilitzen els contagis en el territori valencià"