La Policia Local de Gandia sanciona a 113 persones per incomplir el tancament perimetral

Els agents locals també han sancionat a 85 conductors que no disposaven d'ITV, no tenien l'assegurança del vehicle en vigor o conduïen amb el permís caducat
Els agents han sancionat a més d'un centenar de persones per incomplir les normes | Ajuntament de Gandia

Després de cinc setmanes de controls policials per evitar l'entrada i eixida de Gandia, en la comarca de la Safor (València), els caps de setmana, Nacho Arnau, regidor delegat de Seguretat i Mobilitat, ha valorat este matí el funcionament d'este últim dispositiu posat en marxa des del passat divendres a les 15 hores, i que ha estat en funcionament fins a les 06.00 hores la jornada de hui.

La vigència del dispositiu, que arriba al seu termini des que la Generalitat va decretar el tancament perimetral selectiu, ha comptat amb la presència i col·laboració tant de la Policia Nacional com de la Guàrdia Civil en els controls fixos i mòbils que es van instal·lar.

Així, la Policia Local va controlar un total de 6.790 vehicles dels que van ser sancionats 113 per incomplir el tancament perimetral de Gandia. Per la seua part, la Policia Nacional ha registrat altres 363 sancions per este motiu.

Altres sancions

Finalment, Arnau també ha destacat que el dispositiu ha comptat, amb la col·laboració de Protecció Civil per tal d'assegurar l'aplicació de la normativa a la platja, mercats i parcs pel que fa a distanciament social i ús de mascareta.


A banda de les actes registrades per incomplir el tancament perimetral, la Policia Local de Gandia també ha sancionat 85 persones per no disposar d'ITV, no tindre l'assegurança del cotxe en vigor o circular amb el permís de conduir caducat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Inicien el procés per a la vacunació del Covid-19 en els col·legis valencians" "Mercadona repartix centenars de milions entre els seus treballadors"