Sanitat autoritza la derivació de pacients no Covid de l'hospital La Fe als centres privats

Es tracta d'una mesura per a evitar els col·lapses sanitaris
L'hospital encara disposa de llits lliures | Generalitat Valenciana

L'hospital La Fe de València ha sol·licitat a la Conselleria de Sanitat la possibilitat de derivar pacients afectats per patologies diferents al coronavirus a centres privats. L'objectiu és evitar el col·lapse que duria una suposada arribada massiva de malalts de coronavirus, per l'augment dels contagis en les últimes setmanes. 

Segons informa 'Las Provincias', el centre hospitalari encara disposa de llits lliures, però ha volgut prendre mesures preventives davant l'arribada de més malalts. 

Esta demanda de l'hospital és una conseqüència també de la suspensió de l'activitat quirúrgica programada i la derivació de les operacions no demorables als hospitals privats. A demés, també està previst que els trasllats de malalts crítics no coronavirus es faran en hospitals privats preferentment, d'acord amb la proximitat geogràfica del pacient.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Paterna endurix al màxim les restriccions davant l'augment de contagis" "Confirmat un brot de 21 persones que ja havien rebut la 1a dosi de la vacuna en Vinaròs"