El Departament de Salut de Torrevieja afirma que no hi ha hagut 芦cap irregularitat禄 en la vacunaci贸

Quant al departament de Salut de D茅nia, no hi ha hagut cap declaraci贸
El pla de vacunaci贸 茅s ordenat | Bernd W眉stneck / Dpa-Zentralbild

Actualitzaci贸 15/01/2021 a les 08.31 hores. El Departament de Salut de Torrevieja, en el Baix Segura (Alacant), afirma que no hi ha hagut 芦cap irregularitat禄 durant el proc茅s de vacunaci贸 al personal sanitari i s'ha posat a la disposici贸 de la Generalitat per a facilitar la informaci贸 que siga necess脿ria sobre este tema.

La conselleria de Sanitat ha informat este dijous que ha obert investigacions en el Departament de salut de D茅nia i de Torrevieja per a esclarir els motius pels que 芦s'ha procedit a vacunar a persones que no estaven enquadrades en els grups de resid猫ncies o sanitaris que correspon vacunar en este moment禄.

Sobre este tema, l'entitat sanit脿ria del Baix Segura ha respost que nom茅s s'han vacunat sanitaris. 芦Tot el personal vacunat s贸n professionals assistencials i no assistencials tant de l'Hospital com centres d'atenci贸 prim脿ria, sense cap irregularitat禄, ha indicat el propi Departament en un comunicat.

Tamb茅 ha afegit que totes les dosis 芦estan registrades de manera nominal en la hist貌ria cl铆nica del pacient oficial i associades al seu DNI, pel que la tra莽abilitat est脿 garantida禄.Per aix貌, el Departament s'ha posat a la disposici贸 de la conselleria de Sanitat per a facilitar 芦qualsevol informaci贸禄 que precise l'administraci贸 sobre este tema.

En el cas de D茅nia, en la Marina Alta (Alacant), s'ha conegut que l'alcalde del Verger, Ximo Coll, i l'alcaldessa dels Poblets, Carolina Vives, han sigut ja vacunats contra el Covid-19 ja que, segons Coll, van rebre una telefonada divendres passat del centre de salut per a subministrar-li-la pel fet que 芦sobraven dosi禄.

Sanitat obri investigacions en els departaments de D茅nia i Torrevieja per vacunar a persones que no els tocava

La Conselleria de Sanitat ha obert investigacions en el departament de salut de D茅nia, en la Marina Alta (Alacant), i el de Torrevieja, en el Baix Segura (Alacant), per a esclarir els motius pels que, suposadament, 芦s'ha procedit a vacunar a persones que no estaven enquadrades en els grups de resid猫ncies o sanitaris que correspon vacunar en este moment禄.

Des de la conselleria han destacat que el pla de vacunaci贸 s'est脿 duent a terme d'una manera 芦rigorosa i ordenada禄. En paraules de la consellera, Ana Barcel贸: 芦no es permetr脿 cap alteraci贸 d'este禄.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"El contenidor marr贸, la nova aposta de reciclatge de Xirivella" "Oltra afirma que la situaci贸 de les resid猫ncies valencianes 茅s dif铆cil"