El servei ciutadà SaguntWiFi creix en els espais municipals de Sagunt

Cada usuari disposarà d'un màxim de 6 hores diàries de connexió
Màxim de 6 hores diàries de connexió | Pixabay

El Servei Municipal d'Informàtica i Comunicacions (SMIC) ha ampliat l'oferta d'espais municipals a on s'oferix el servici SaguntWiFi perquè la ciutadania de Sagunt, en el Camp de Morvedre (València), dispose de connexió gratuïta a internet per a reduir la bretxa digital. També es fa per a dinamitzar l'accés als recursos municipals disponibles en la xarxa, com per exemple tots els serveis que s'oferixen a través de l'administració electrònica.

El regidor de Noves Tecnologies Pepe Gil, indica «creiem que Sagunt es troba en una posició immillorable pel que fa a acostar l'accés de les noves tecnologies a la ciutadania i mostra d'això és l'imparable creixement que des d'uns anys es ve produint per part del projecte municipal SaguntWiFi».

Per a poder accedir  al servei SaguntWiFi únicament és necessari connectar-se en un dels múltiples punts distribuïts al llarg de la localitat i donar-se d'alta, consignant únicament el número del mòbil imprescindible per al registre. A partir d'ací el sistema enviarà un SMS amb la clau d'accés, podent-se connectar des de qualsevol punt SaguntWiFi.

Màxim de 6 hores diàries de connexió

A partir d'esta nova ampliació d'espais SaguntWiFi cada usuari disposarà d'un màxim de 6 hores diàries de connexió, augmentant una hora diària respecte al que es venia oferint, temps que podrà ser usat ¡ durant tota la jornada en qualsevol punt de l'àmplia Xarxa SaguntWiFi a la ciutat.

Als espais actuals a on SaguntWifi està present com les biblioteques, oficines d'atenció ciutadana, Casa de Cultura, Casal Jove, els diferents teatres municipals, les oficines de turisme, diversos museus, el Centre Cívic o multitud d'espais esportius, ara se sumen al projecte nous espais que fins ara venien reclamant-se per multitud d'usuaris com els Mercats Municipals de Sagunt i Port, el Conservatori Municipal de Música Joaquín Rodrigo, les Oficines de l'antiga Gerència, l'Aula de Cultura Clàssica Domus Baebia o alguns serveis especials per a usuaris del centre de dia en Voramar. A demés, continuaran incrementant els punts a on oferixen este servici en més punts en funció de la disponibilitat xarxes telefòniques que ho permeten.

Des de l'àrea municipal de Noves Tecnologia s'espera que amb esta nova ampliació de SaguntWiFi a la localitat, el número de subscriptors augmente de manera substancial, havent-hi ja superat recentment les 11.000 persones registrades.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Espanya paralitza durant 15 dies la vacunació amb AstraZeneca" "Ximo Puig es mostra «sorprés» pels anuncis d'Iglesias i Cantó"