Shakira, sobre la multa d'Hisenda: «He pagat fins l'últim euro»

Shakira i el seu equip entenen que ha estat «un atropellament recaptatori»
Hisenda considera que Shakira va defraudar 14,5 milions d'euros | València Diari

Després de les últimes notícies on es parla que Shakira hauria estafat una quantitat de 14.5 milions d’euros a la Hisenda Pública, l’agència de comunicació de la cantant ha presentat un escrit on afirma haver resolt el deute, encara que no haja comès el delicte. D’aquesta manera s’entén que la cantant colombiana demana perdó però deixant clar que no ha passat exactament el que defensa la Fiscalia.

«He pagat fins l'ultim euro»

La cantant Shakira ha confirmat aquest divendres, 14 de desembre, a través d’un comunicat de la seua oficina de comunicació que «ja ha pagat fins l’últim euro exigit per l’Agència Tributaria i, que per tant, no deu res a l’Estat espanyol». La Fiscalia de Barcelona s’ha querellat contra ella aquest divendres davant els jutjats d’instrucció d’Esplugues de Llobregat per sis presumptes delictes contra la Hisenda Pública per un suposat frau de més de 14.5 milions d’euros en IRPF i Impost de Patrimoni (IP) a través de 14 societats en països com les Illes Caimans, Illes Verges Britàniques i Panamà.

Piqué i Shakira, en arxiu   | GTRES

 

L’oficina de comunicació de la cantant ha indicat que ja ha pagat els 14.5 milions i que «no té cap sentit» que el ministeri públic li reclame una fiança, que la querella de Fiscalia xifra en una quantitat de 19.5 milions d’euros.

La «reputació impecable» de Shakira

El seu equip es mostra convençut de que «s’inicia un procediment judicial amb l’objecte de que la resta de contribuents agafen por utilitzant Shakira com a exemple, ja que sempre ha sigut una persona que ha comptat tota la seua vida amb una reputació impecable».

També critica que Shakira no ha rebut la querella formalment, sinó que se n'ha assabentat, «i el més greu de tot es que la Fiscalia ho ha filtrat repartint-la a la premsa inclús abans que al Jutge, extralimitant-se de la seua funció amb la finalitat de fer mal a la seua reputació, tant rellevant per una artista amb el seu estatus».

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor el cantant Chiquetete als 70 anys" "FLIPA: La Coca-Cola té origen valencià i ara renaix amb la Malferida"