La Societat Protectora d'Animals de Burjassot organitza una recollida solidària per als animals abandonats

La recollida serà este dissabte 11 de juliol
La SPAB insta a la solidaritat dels ciutadans | Pixabay

La Societat Protectora d'Animals de Burjassot (SPAB), en la comarca de l'Horta Nord (València), necessita material per a poder continuar atenent als animals abandonats als que cuida. Per això, els voluntaris de la SPAB insten en la solidaritat dels ciutadans per a que participen en una recollida solidària que ha organitzat per a dissabte que ve 11 de juliol.

La recollida compta amb la col·laboració Consum cooperativa i se celebrarà en el supermercat que esta cadena té en el carrer del General Prim, entre les 10 i les 14 hores en horari de matí i entre les 16 i les 21 hores en horari de vesprada. Arena per a gats, pinso i llaunes de menjar humit tant per a gats com per a gossos i productes de neteja com ara lleixiu, guants o detergent són els articles i productes que la SPAB necessita amb més urgència per a l'atenció dels animals que es troben en estat d'abandó a l'espera de trobar una casa d'acollida.

Els ciutadans que vullguen col·laborar amb la SPAB poden fer-ho fàcilment quan, en completar la seua cistella de la compra en el supermercat, compren algun article o producte dels que necessita la SPAB per a després de passar per caixa i donar-li-lo als voluntaris que estaran en la porta de la botiga fent la recollida solidària.

La Societat Protectora d'Animals de Burjassot (SPAB) té un correu electrònic de contacte que és protectoraburjassot@gmail.com i un telèfon d'atenció: 655 685 859.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Parlen els experts: Els greus problemes dels aires condicionats i el coronavirus" "Tallers gratuïts per a jóvens d'entre 16 i 30 anys"