Sueca tanca les seues platges al públic en horari nocturn per a evitar contagis de coronavirus

Està prohibit l'accés des de les 23.00 hores fins a les 7.00 hores
Estes mesures són aplicables cada dia de la setmana, inclosos els festius | Viquipèdia

L'Ajuntament de Sueca, en la comarca de la Ribera Baixa (València), també ha prohibit l'accés a les platges de la seua costa davant la situació d'especial risc per a la salut pública derivada de l'increment de casos positius per Covid-19 haguts en l'última setmana. D'esta forma ho ha fet saber este dijous Dimas Vázquez, alcalde de la capital de la Ribera Baixa.

Esta decisió s'ha pres amb la finalitat d'evitar la proliferació de botellons i trobades nocturnes incontrolades. S'ha adoptat en consens amb els seus homòlegs de les entitats locals menors del municipi del Perelló i Mareny de Barraquetes, Juan Botella i Jordi Sanjaime, respectivament.

«Queda prohibit l'accés total a les platges des de les 23.00 hores fins a les 7.00 hores d'este divendres», expressa la primera autoritat local al comunicat oficial. I recorda que la limitació es fa extensiva a «qualsevol instal·lació temporal situada dins de l'arena en la mateixa franja horària».

Control per al seu compliment

Estes mesures són aplicables cada dia de la setmana, inclosos els festius. La Policia Local vigilarà el seu estricte compliment i se sol·licitarà la col·laboració de la Guàrdia Civil, advertix en el bàndol.

Després de fer un breu repàs recordant la resolució de 17 d'agost de 2020 sobre mesures de prevenció que s'implementen en tot el territori valencià pel coronavirus, recorda que «l'incompliment d'estes mesures podrà ser objecte de sanció segons disposa la Llei General de Sanitat 14/1986, de 25 d'abril, i la Llei de Salut de la Comunitat Valenciana 10/2014, de 29 de desembre».

Vázquez conclou l'edicte demanant «responsabilitat individual als ciutadans per a evitar la propagació de la Covid-19 amb el compliment de totes les mesures de prevenció».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Baixen els casos de coronavirus en Espanya" "Els 28 nous brots de coronavirus en el territori valencià"