Canvia el telèfon del Consorci Hospital Provincial de Castelló

El número de capçalera de l'hospital serà a partir del dijous el 964376000, ja que s'incorpora a les centraletes telefòniques de la Generalitat

A partir d'este dijous 10 de juny el nou número de telèfon al qual s'haurà de cridar per a contactar amb l'Hospital Provincial de Castelló serà el 964376000.

La raó és que el Consorci Provincial de Castelló s'integra en la infraestructura de centraletes telefòniques de la Generalitat Valenciana.

Esta variació permetrà la comunicació interna amb números de 6 xifres amb qualsevol de les dependències pròpies dels serveis públics independentment de la Conselleria a la qual pertanguen.

Esta reconfiguració dels serveis de veu implica un canvi del número de telèfon de capçalera de l'hospital, així com l'activació d'una nova centraleta telefònica.

A les 8 hores del pròxim 10 de juny el número de telèfon de capçalera del centre passarà a ser el 964376000.

No obstant això, una locució informarà durant setmanes del nou número a totes les persones que contacten amb el centre a través de l'antic.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les Arts reprén el servei regular de visites guiades" "Castelló comptarà amb un nou consultori mèdic auxiliar a Benadressa"