Telegram es posa a l'altura de WhatsApp amb esta nova funció

Telegram un dels rivals de WhatsApp se suma a les videotelefonades en grup que tant d'èxit han tingut en l'aplicació de Facebook

Les videotelefonades s'han tornat molt populars per culpa de la pandèmia i una de les quals més ha utilitzat la gent eren les videotelefonades grupals de WhatsApp. Telegram se suma a esta funció i actualitza la seua versió beta amb esta i altres opcions.


En primer lloc, Telegram tindrà suport per a videotelefonades grupals encara que no indica quin serà el nombre límit de participants. És una funció que es porta anunciant molt temps, però no acaba d'arribar. En aparéixer en la versió beta sembla que el llançament està cada vegada més a prop, si bé encara no hi ha data oficial.


També en l'àmbit del vídeo, Telegram ha decidit portar un pas més enllà la seua versió de Clubhouse. Els seus canals d'àudio amb els quals realitzar conferències similars a les de la xarxa social ara permetran emetre vídeos en directe. Aniran destacats amb l'etiqueta #vinya i amb ells Telegram s'assemblarà una mica més a Instagram i altres xarxes socials.


L'actualització afig a més nous fons degradats i adhesius animats. També suposa un canvi en el disseny de l'aplicació: el botó de cerca es trasllada a l'inici del xat en la secció Favorits i apareix d'una llista de xats de veu actius en la secció Anomenades del menú lateral de l'aplicació.


Totes estes novetats estan encara en fase de prova i poden llançar-se en breu o descartar-se per sempre i quedar oblidades. És la condició de les aplicacions beta, que estan a un pas del públic, però no asseguren un desembarcament ràpid.

Així i tot, la funció de videotelefonades grupals sembla cridada a acabar en els mòbils de tots els usuaris tard o d'hora veient l'èxit que té en altres aplicacions i l'atenció que ha rebut amb anteriors rumors.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Com utilitzar les noves tarifes elèctriques com una eina d'estalvi al teu abast?" "Mentre et menges una hamburguesa, recàrrega el teu cotxe a Gandia"