Tírig tindrà el primer 'Glamping bambolla' en territori valencià

Cada bambolla comptarà amb llit King, dutxa i bany privat
Un 'glamping' en una imatge d'arxiu | Twitter

La localitat de Tírig, en la comarca de l'Alt Maestrat (Castelló), es convertirà en febrer en la primera localitat del territori valencià en albergar un complex de 'Glamping Bambolla', amb set allotjaments d'esta classe respectuosos amb el medi ambient. 

'Nature Zielo de Levante' se situarà prop del Museu de la Valltorta, en el càmping del municipi i comptarà, entre altres, amb set bambolles individuals adaptades amb totes les comoditats d'oci, salut i benestar que puga desitjar el visitant.

Segons el consistori, una bambolla està condicionada per a dormir amb mascotes; una altra preparada per a què l'aire tinga un 99% de puresa, tres seran de tipus Premium i comptaran amb saló-relax i dos seran VIP. A més, els interessats per una estada romàntica amb hidromassatge inclòs podran disfrutat per d'esta opció.

Cada bambolla comptarà amb llit King, dutxa i bany privat, minibar, cafetera i roba de llit i bany; aire condicionat i la calefacció; parcel·les d'uns 220 metres quadrats amb zona de sopar i relaxació i tancat per a respectar la privacitat de cada client. A més, 'Zielo de Levante' comptarà, entre altres, amb un restaurant i un flotarium.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Descobrix quina gelateria valenciana està entre les tres millors del món" "Talls d'aigua este dijous en Xàtiva"