Torna a comercialitzar-se la cervesa 'El Águila'

Aquesta cervesa va estar elaborant-se durant anys en la fàbrica de Quart de Poblet, a la comarca de l'Horta.
Nova imatge de la cervesa El Águila | Cedida

 

Heineken España amplia el seu portfoli de referències després de confirmar que tornarà a elaborar i comercialitzar la cervesa El Águila i El Alcázar, segons ha informat la cervesera en un comunicat.

En concret, El Águila, que renaix amb els valors del moviment bohemi de 1900, amb una imatge renovada i una recepta inspirada en els seus orígens, s'elaborarà a la fàbrica de Heineken España a San Sebastián de los Reyes (Madrid) i ja està disponible en format de botella de 33 centilitres i barril en hostaleria, i pròximament ho estarà també en el canal d'alimentació.

Nascuda en el madrileny barri de Delicias a principis del segle XX, fruit de l'esperit emprenedor i bohemi del seu fundador, El Águila es va convertir en una de les cerveses més conegudes i venudes a Espanya.

Aquesta cervesa va tindre una gran incidència a terres valencianes, com una de les zones on més èxit tenia. A més, va estar elaborant-se durant anys en la fàbrica de Quart de Poblet, a la comarca de l'Horta.

Homenatge als seus orígens

El Águila renaix amb un logo dibuixat a mà, a traços, en honor al seu fundador, que era pintor, i reflectint la creativitat del segle que la va veure nàixer, a més d'homenatjar els seus orígens, el madrileny barri de Delicias, on es trobava la seua primera fàbrica.

El color blau de l'etiqueta està inspirat en el taulell que corona la façana de la primera fàbrica de El Águila al carrer General Lacy, que també és de color blau.

La directora de màrqueting de Heineken España, Marta García, s'ha congratulat per comptar amb una nova marca com El Águila. "El nostre objectiu és reviure el somni inicial del seu fundador, crear una cervesa amb un sabor característic, que destaque respecte a totes les lagers del mercat", ha explicat.

"En un moment en el qual el consumidor busca opcions diferenciadores i de proximitat, hem decidit rellançar aquesta cervesa que, inspirada en 1900, reprén el seu vol unint passat i futur, escoltant les tendències del segle XXI i fusionant l'esperit de totes dues èpoques. Amb aquest llançament continuem reforçant el nostre compromís amb la innovació i amb escoltar i sorprendre els consumidors", ha subratllat.

El Alcázar es produirà a Jaén

Així mateix, Heineken España està treballant en el llançament de la cervesa El Alcázar, que tornarà a elaborar-se a Jaén, on va nàixer en 1928 i que va deixar de comercialitzar-se en 2015. La cervesa tornarà a produir-se a la planta de La Imora, a Jaén, on va nàixer, i recuperarà la seua imatge clàssica, amb botella de color verd i com a emblema el Castell de Santa Catalina.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Preocupació per la germana del rei Juan Carlos: Operen d'urgència a la infanta Pilar" "ATENCIÓ: L'atur puja 9.369 persones en gener a la Comunitat Valenciana"