Els 煤nics treballadors que no faran quarantena en Espanya si complixen un requisit

En alguns casos nom茅s es podr脿 tornar a la feina despr茅s d'una valoraci贸 pel servici de prevenci贸 de riscos laborals
Sanitat confirma que els treballadors essencials no hauran de fer quarantena si la PCR 茅s negativa | Val猫ncia Diari

Els contactes de persones que han donat positiu de Covid-19 que fagen activitats considerades essencials (el personal sanitari, sociosanitari, personal de les forces i cossos de seguretat de l'Estat o personal de centres educatius) no hauran de fer quarantena si tenen una PCR negativa.

Fins ara, tot aquell que haguera estat amb un positiu de coronavirus havia d'estar 14 dies a茂llat en casa encara que la seua prova PCR haguera eixit negativa. Ara, es deixen arrere els falsos negatius i es confia en la veracitat de les proves i la feina essencials d鈥檈stos treballadors.

S鈥檋aur脿 de fer una autovigil脿ncia dels s铆mptomes

El Ministeri de Sanitat ha publicat esta decisi贸 dins de l'estrat猫gia de detecci贸 preco莽, vigil脿ncia i control de Covid-19. Assenyala que estes persones no han de fer la quarantena sempre que hagen mantingut les mesures recomanades en cada cas per a previndre la transmissi贸, i despr茅s d'una valoraci贸 pel servici de prevenci贸 de riscos laborals, podran continuar amb la seua activitat laboral despr茅s de l'obtenci贸 d'un resultat negatiu de PCR.

Aix貌 s铆, es recomana fer una autovigil脿ncia estreta de l'aparici贸 de s铆mptomes, una observan莽a m脿xima de les mesures de prevenci贸 de la infecci贸 i establint-se un seguiment actiu.

Mesura ben acollida en el Consell General de Dentistes

Esta mesura ha tingut diferents opinions, per貌 ha estat acollida de manera satisfact貌ria, entre d'altres, pel Consell General de Dentistes, que ha assegurat que permetr脿 que els dentistes puguen seguir desenvolupant la seua activitat professional, evitant el tancament de moltes cl铆niques i les p猫rdues econ貌miques derivades d'esta.

Igualment, diuen que la poblaci贸 podr脿 seguir acudint a la seua cl铆nica dental sense haver de retardar els seus tractaments, el que podria derivar en el desenvolupament futur de patologies m茅s greus.

脫scar Castro Regne, president del Consell General de Dentistes, ha assegurat que el sector dels dentistes est脿 m茅s que preparat per a treballar al costat del virus sense ser un focus de contagi. 芦Confiem plenament en l'猫tica i responsabilitat de tots els dentistes, d'esta forma ho han demostrat des de comen莽aments d'esta crisi sanit脿ria, seguint estrictament tots els protocols de seguretat que hem elaborat des de l'Organitzaci贸 Col路legial, amb l'objectiu de protegir els nostres pacients i al personal de la cl铆nica dental de possibles contagis禄.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Tres platges de Benicarl贸 tancades per contaminaci贸 residual" "脷ltima hora: 20 brots valencians nous de coronavirus"