La UPV reprendrà les classes presencials a partir del 19 d'octubre

S'estan fent rastrejos i noves proves sobre els contactes estrets dels casos positius
Tot açò és conseqüència de les festa celebrada en el Col·legi Major Galileu Galilei | Consejo Colegios Mayores

La formació al campus de Vera de la Universitat Politècnica de València continuarà sent online la pròxima setmana per a facilitar els rastrejos i contindre el contagi i es reprendran les classes presencials el dilluns 19 d'octubre, segons ha informat la institució acadèmica en la seua pàgina web.

Les fonts han recordat que el diumenge 4 d'octubre, d'acord amb les autoritats sanitàries, es va decidir que la docència en el campus de Vera passara a modalitat online i que es restringiren totes les activitats presencials dels estudiants després de detectar-se un brot de coronavirus després d'una festa en el Col·legi Major Galileu Galilei.

Una volta fetes les proves i obtinguts els resultats, ara han de fer-se rastrejos i noves proves sobre els contactes estrets dels casos positius per a continuar fitant el brot.

De moment es manté la docència online

Per tot això, i de cara a limitar la propagació de contagis, s'ha decidit mantindre la modalitat online de la docència fins al dilluns 19 d'octubre i restringir tota activitat presencial dels estudiants en el campus de Vera, segons les fonts, que han indicat que esta mesura permetrà contindre el possible contagi en l'entorn d'este campus.

Segons destaquen, la presencialitat és un dels valors de la UPV com a institució i és clau per a seguir amb la formació, i indiquen que des de l'inici de curs, la comunitat universitària de la UPV «ha mantingut un comportament exemplar en els campus».

No obstant això, recorden la importància de la responsabilitat personal i la necessitat de mantindre i complir les mesures preventives establides en el Protocol Intern d'Actuació davant l'Activació de l'Alerta Sanitària per Coronavirus SARS-CoV-2 aprovat per la UPV i les directrius de les entitats docents.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Compromís i PP demanen transparència en la gestió de l'empresa pública d'Almussafes" "Tota la programació del 9 d'Octubre de Godella"