Les UCI valencianes no registren cap ingrés per COVID-19 en 24 hores

En l'últim mes els ingressos s'han reduït un 74%
Arxiu | València Diari

Les Unitats de Vigilància Intensiva (UCI) del territori valencià no han registrat cap ingrés per coronavirus en les últimes 24 hores i en estos moments hi ha 102 pacients en les unitats de crítics, una xifra que s'ha reduït un 74% en l'últim mes, quan es va registrar el major número de pacients en UCI, amb 386 persones.

La mateixa tendència han seguit els ingressos hospitalaris i hui en dia, 572 persones es troben ingressades en algun dels hospitals valencians per coronavirus quan fa un mes eren 2.189 persones, cosa que suposa una reducció també del 74%, segons informa la Conselleria de Sanitat en un comunicat.

En esta línia, també s'ha reduït el número d'ingressos diaris en els hospitals i en les últimes hores han ingressat 15 persones, quan al llarg de la pandèmia s'han arribat a produir fins a 368 ingressos en un sol dia. La tendència de reducció de la pressió assistencial va acompanyada també de l'augment en les altes a pacients i fins al moment s'han produït un total de 7.747 altes, és a dir, que 6 de cada 10 pacients han superat ja la malaltia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Las palabras de Simón sobre el coronavirus que han pillado a todo el mundo por sorpresa" "Natació deportiva permesa en la platja de la Malva-rosa"