El València Club de Futbol confirma un altre positiu en coronavirus

L'entrenador Javi Gracia ha donat el nom del jugador afectat en roda de premsa
Nou positiu per coronavirus al València CF | Pixabay

El València Club de Futbol ha confirmat de manera oficial un altre cas de positiu per coronavirus en la plantilla del primer equip. Este és el comunicat que ha emés el club de Mestalla: «Després de les últimes proves de Covid-19 fetes el dilluns s'ha confirmat un cas positiu en un dels futbolistes del primer equip, pel que ha quedat, en conseqüència, aïllat en sa casa, igual que els seus contactes estrets i s'ha activat el protocol, seguint els estrictes criteris dels protocols de LaLiga i del mateix club».

El club no ha volgut fer públic el nom del futbolista que ha donat positiu en el seu comunicat, però ha sigut l'entrenador Javi Gracia qui l'ha revelat en roda de premsa en assenyalar que l'única baixa per lesió per a la trobada davant del Terrasa és «el contratemps de Lato», al mateix temps que ha confirmat que espera comptar amb Gayà i Guillamón per al partit davant del FC Barcelona d'este dissabte en el Camp Nou.

Ja són diferents els futbolistes que han hagut d'estar unes setmanes apartats de l'equip per esta circumstància, i sobre este tema el rus Denis Cheryhsev es va incorporar la setmana passada als entrenaments. El club de Mestalla també va fer públic que un jugador de l'Acadèmia que viu en la residència de canteranos també va donar positiu la setmana passada.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'estudi valencià sobre teràpies que faciliten la cirurgia en càncer de pàncrees" "7 hospitals del territori valencià estan entre els millors d'Espanya"