València te fam de concerts i música en viu i en directe

Molts són els artistes valencians com per exemple Marcoo que presenta ara més que mai "Planes por vivir"

Quan vam creure haver-ho vist tot Torna a fer-ho! Torna a fer-ho en gran, molt més gran encara!

Marcoo torna amb un nou senzill. Porta per nom «Planes por vivir». Com ens té acostumats, ve acompanyat d'un curtmetratge, perquè un videoclip el fa qualsevol, però a fer estes pel·lícules només s'atreveix Marcoo.

El mes de març, es fica en l'estudi d'enregistrament amb el seu amic Nacho Palau (compositor d'èxits com «Olvídame tú» de Miguel Bosé) i després d'una sessió de composició èpica va eixir este tema «Planes por vivir»

En este single continuen les col·laboracions, com és l'artista Isma Romero, que aporta les seues guitarres en l'enregistrament. La bateria a càrrec de Toni Mateos, músic de sessió que ha treballat amb els més grans. (JuanesAlejandro SanzDavid Bisbal, Miguel Bosé...).

La producció musical queda a càrrec de Julio Valdeolmillos des de Shark Estudis a València.

Quant al videoclip, està protagonitzat pels propis compositors Nacho Palau i Marcoo, la maquíssima Ena Rodi i Roberto Sánchez Fraile.

Una trama que ens deixarà en tensió fins al final, una veritable història d'amor que comença sent nens Serà capaç de perseguir el seu amor fins a la lluna? Tindrem final feliç?

El videoclip està dirigit i produït per Marcoo, que, com ja sabem li encanta treballar els seus videoclips des del principi fins al final. En les càmeres compta amb l'inestimable suport de Carlos Chavez, des de SBR Audiovisual.

Encara que els seus treballs són dignes de grans discogràfica, Marcoo és un artista completament independent i la veritat és que està fet amb tanta ànima que els resultats són així d'espectaculars.

El 27 de Maig descobrirem el gran secret espacial en YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer, i totes les plataformes digitals.

<>

Anterior èxit

El seu anterior èxit va ser "Pasos de gigante", una cançó que està gravada per prestigiosos músics. La bateria a càrrec de Toni Mateos, músic que ha tocat amb els més grans, com Juanes o Alejandro Sanz. Al baix Xavi Alamán, músic de sessió consolidat. Guitarres gravades per Julio Valdeolmillos, al seu torn el productor de la cançó. I segons compte Marcoo, en este tema comptem amb la presència d'un instrument que fa única la cançó, el Steel guitar, tocat per Manu Vicente.
El videoclip és una història real d'amor amb una interpretació impecable on Rebeca Artal-Dada i Benje Ramos posaran el llistó molt alt a qualsevol que vulga sorprendre la seua parella.
No us podeu perdre este magnífic treball, on Marcoo i tot l'equip s'han deixat l'ànima perquè puguem gaudir d'este "Pasos de gigante".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les prejubilacions milloraran si es retarden dos mesos" "Vols ocultar el número de 'likes' en Instagram i Facebook?"