València repartix 100.000 mascaretes a persones de col·lectius vulnerables

El material arriba des d'una ciutat xinesa
Arribaran 100.000 mascaretes procedents des de la Xina | Pixabay

L'Ajuntament de València repartirà 100.000 mascaretes entre col·lectius socials vulnerables, un material que arribarà de Xi'an (la Xina) gràcies a l'agermanament entre les dos ciutats.

Les mascaretes es distribuiran entre les delegacions municipals relacionades amb l'atenció a col·lectius desfavorits o de risc, com a envelliment actiu, benestar social, protecció ciutadana i salut. Eixe carregament se suma al lot de 23.000 mascaretes que la Regidoria de Salut repartix entre les associacions de malalts de València, detalla el consistori en un comunicat.

D'ací a uns dies es formalitzarà el memoràndum d'entesa entre València i Xi'an. Amb motiu d'esta signatura, la ciutat xinesa va oferir a la delegació d'Internacionalització un carregament de cent mil mascaretes per a contribuir a la protecció dels valencians.

Este agermanament és fruit d'una declaració d'intencions entre les dos ciutats signada en 2016. «Xi'an ha sigut molt proactiva, oferint la seua col·laboració i ajuda a València des de l'inici de la crisi», agraïx l'edil de Turisme i Internacionalització, Emiliano García.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'hospital de Sant Joan d'Alacant instal·la dos carpes per a fer proves PCR" "Estrenen 'Històries lamentables', la pel·lícula rodada en Gandia"