València i Alacant, les millors ciutats del món per a viure segons els expatriats

Una enquesta destaca la seua qualitat de vida, l'oci i el respecte al medi ambient
València, elegida com la millor ciutat per a viure | Viquipèdia

València i Alacant són la primera i segona millors ciutats del món per a anar-se'n a viure segons un estudi dut a terme per la companyia 'InterNations', que preguntava als immigrants sobre la seua qualitat de vida a la ciutat a la que es van traslladar.

L'Expat City Rànquing, és un dels estudis més extensos en el món sobre viure i treballar a l'estranger i ha donat a conèixer els seus resultats que este 2020 situen a dos ciutats valencianes com dos llocs ideals per a viure.

L'estudi explica que València és la 'clara guanyadora' de l'enquesta, i situa a la ciutat en primera posició de 66 en les categories de 'Qualitat de vida urbana', 'Oci i clima' i 'Salut i medi ambient'. No obstant això, la ciutat és la 21 en la categoria de 'Transport' i la 34 en 'Seguretat i política'.

Quant a Alacant, està en el 19 en "Qualitat de vida urbana", la sèptima en 'Oci i clima', la 46 en 'Transport', la 39 en 'Seguretat i Política' i la sexta en 'Salut i medi ambient'.

Dos destins considerats els millors del món per a viure

Tant Alacant com València,  lideren una llista de 66 ciutats que situa altres tres ciutats de la península Ibèrica en el top 10 (Lisboa, tercera; Màlaga, sexta i Madrid, novena).

De València, InterNations destaca que els enquestats aprecien l'assequible i accessible de la salut' i la quantitat d'opcions d'oci i bon temps de la ciutat del Túria. Dos terços dels enquestats estan d'acord que és fàcil trobar nous amics i el 84% consideren que és fàcil adaptar-se a la cultura local del territori valencià.

Quant a Alacant, l'enquesta la considera un paradís per als jubilats. Així destaca que un 83% dels enquestats se sent a casa en la ciutat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat retira uns cereals dels supermercats per perill" "Atenció: La nova xifra de contagis per coronavirus en Espanya"