La vida d'un famós actor de Hollywood perilla pel coronavirus

L'actor porta tres mesos lluitant contra la malaltia
L'actor de 'Ley y orden' amb la seua dona Amanda Kloots | Instagram

La salut de Nick Cordero està molt delicada després de patir coronavirus. L'actor canadenc ha patit el virus amb extrema duresa i després de tres llargs mesos continua lluitant contra la malaltia.

Nick Cordero ha sigut amputat d'una cama pel coronavirus

Després de patir l'amputació d'una cama a conseqüència d'una complicació derivada del virus, Nick Cordero necessitarà un trasplantament doble de pulmó per a poder seguir lluitant per la seua vida. «Hi ha un 99% de possibilitats de què s'hagen de trasplantar. Em van dir quatre voltes que no sobreviuria. A voltes, fins i tot, que no sobreviuria durant la nit, però ho va fer», relatava la seua dona, la també actriu Amanda Kloots, en el magazine CBS 'This Morning'.

L'actor de la sèrie 'Ley y orden' ha despertat del coma, però els efectes del coronavirus encara continuen presents. Nick Cordero de 41 anys encara no es pot menejar i amb prou penes és capaç de parlar. «Quan li pregunte, tracta de somriure o moure la seua mandíbula», indicava la seua dona.

Les greus seqüeles de Nick Cordero

Ara l'actor canadenc té per davant una complicada operació quirúrgica i una llarga recuperació, però la seua dona té l'esperança de què Nick superarà esta dura malaltia. «Cada dia abans d'anar-me'n, li dic... Bé, t'has de concentrar en açò: els dos assentats en la nostra nova casa, Elvis [el seu fill] està en el llit i estem escoltant 'Our Home' en la casa de Laurel Canyon», ha explicat la seua dona.

El cas de Nick Cordero és un clar exemple de la virulència i estranya selectivitat del coronavirus. Segons ha explicat la família, l'actor no patia patologies prèvies que pogueren empitjorar la malaltia. Tot i ser un home jove i sa, Nick Cordero ha vist perillar la seua vida a conseqüència del Covid-19.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat avisa: Les formes de desinfectar que no afecten al Coronavirus" "Gir de 180º: Sánchez parla sobre la possiblitat de nous rebrots"