Vilamarxant prohibix el bany en el riu Túria davant de la desobediència de la gent

Les multes poden arribar fins als 600 euros
Banyistes concentrats en la zona del riu | Europa Press

L'Ajuntament de Vilamarxant, en el Camp de Túria (València), ha prohibit el bany i el pícnic en les platges fluvials del riu Túria en tot el seu terme municipal davant de les reiterades faltes dels visitants i la impossibilitat de respectar les mesures sanitàries.

A pesar de la campanya de conscienciació per a evitar conductes incíviques en les zones de bany, «gran part dels banyistes han desobeït totes les recomanacions de les autoritats, posant en perill la salut dels visitants», denúncia el consistori en un comunicat.

El dispositiu de seguretat compta amb presència de la Policia Local de Vilamarxant, que ha multat a moltes persones que han infringit les normes durant els últims dies. Durant estos dies, els visitants han fet cas omís de les recomanacions i, fins i tot, han trencat cadenes, envaït llocs protegits i provocat desperfectes greus en les zones de bany de la localitat.

Multes de fins a 600 euros

Davant d'esta situació, l'Ajuntament ha decidit prohibir el bany i el pícnic i intensificar el control en accessos i aparcaments, sancionant a tots els cotxes que estacionen en llocs prohibits o no habilitats amb multes de 60 a 600 euros.

Paral·lelament, el govern municipal ha demanat ajuda a la Delegació de Govern i a l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) de la Generalitat per a ampliar la vigilància de les zones.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tota la programació del Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola" "'Viu l'Estiu a Benifaió': Tota la programació per al mes d'agost"