WhatsApp incorporarà publicitat a partir de l’any que ve

Apareixeran anuncis intercalats entre els vídeos i imatges dels estats.
WhatsApp posarà anuncis entre les imatges i vídeos dels estats | Cedida

WhatsApp ha confirmat que a partir de l’any que ve posarà anuncis. Cal recalcar que, de moment, no apareixeran en els xats de les converses, sinó intercalats en els vídeos i imatges dels estats, és a dir en les publicacions que només duren 24 hores.

Anteriorment, Mark Zuckerberg havia assegurat que no posaria anuncis en l’aplicació, tal com ja havia passat en Facebook o Instagram. La notícia es va confirmar en la Cimera de Màrqueting de Facebook, quan el responsable de l’agència de comunicació ‘Be Connected’, Oliver Ponteville, va explicar els plans de la multinacional.

Segons han explicat, els anuncis apareixeran en format de pantalla completa i estaran firmats per l’empresa anunciant, tal com es pot vore actualment a les 'stories' d’Instagram. A més, els usuaris que utilitzen WhatsApp Business podran enviar missatges amb les seues publicitats, amb un enllaç al producte associat.

Dels 1.500 milions d’usuaris que té l’aplicació en tot el món, uns 450 milions utilitzen de forma regular els estats de WhatsApp. Altra novetat és que la versió de l’aplicació per a empreses deixarà de ser gratuïta.

Si els pirates aconseguixen instal·lar el virus en el teu mòbil, poden accedir a tota la teua informació amb només una telefonada | Cedida

 

Whatsapp, hackejat: detecten un forat en la seguretat de l'aplicació

Les teues conversacions íntimes en Whatsapp i les fotos que guardes en el mòbil estan en perill. La companyia ha detectat un forat en la seua seguretat que permetria als pirates informàtics accedir al teu telèfon mòbil. Ho ha descobert a través d'una empresa de ciber intel·ligència d'Israel, segons informava el 'Financial Times'. Whatsapp ha demanat que els usuaris actualitzen immediatament el software per a evitar que estos espies tinguen accés a informació personal.

Les versions antigues de Whatsapp permeten que els 'hackers' instal·len programes espia en el teu dispositiu. A més, poden transmetre el codi nociu d'una forma molt senzilla: només han de telefonar al mòbil que volen infectar, independentment de si l'usuari agafa o no la telefonada. A més, estes telefonades desapareixen de l'historial. D'esta manera, els pirates tenen accés no només a les conversacions i missatges de Whatsapp, sinó a tots els continguts que guardes en el teu mòbil.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"IMPRESSIONANT: Una forta tempesta trau a la llum un tresor prehistòric en el Regne Unit" "LLISTA: Els formatges més saludables del mercat i més fàcils de trobar en el súper"