Ximo Puig: Encara tenim temes molt pendents, com el finançament a Espanya

El secretari general del PSPV-PSOE i president de la Generalitat ha intervingut en l'obertura del curs polític del PSOE a Jaén, on ha reivindicat que, a pesar de la diversitat "tots els territoris deuen ser iguals, portar la bandera de la igualtat".

El PSOE ha celebrat este matí l'obertura del curs polític, que ha tingut lloc a Jaén. Entre els assistents ha estat el president de la Generalitat i secretari general del PSPV-PSOE, Ximo Puig, el president del govern Pedro Sánchez i la ministra d'Hisenda i Funció Pública, María Jesús Montero.

Ximo Puig ha fet menció als problemes de finançament a la C.V.

En la intervenció, Ximo Puig ha fet menció als problemes de finançament de la Comunitat Valenciana i s'ha dirigit a la ministra Montero per a dir-li: "Encara tenim temes molt pendents, com el finançament a Espanya". El president de la Generalitat ha reivindicat que, a pesar de la diversitat, "tots els territoris deuen ser iguals, portar la bandera de la igualtat".

El president del Govern rep elogis per part de Ximo Puig

Ximo Puig també ha elogiat al president del govern estatal per la seua gestió "en la vacunació i el seu lideratge a Europa". El cap del Consell ha celebrat, mentre ensenyava un gràfic, que Espanya estiga al capdavant d'administració de vacunes a tot el món i ha titlat esta fita d'un "èxit de la societat espanyola".

Paraules per a l'oposició

Per altra part, també ha dedicat unes paraules a l'oposició, que considera "la pitjor d'Europa" per no haver tingut "la més mínima empatia" i ha criticat que "la dreta espanyola abrace la bandera" mentre vol "destruir els èxits d'Espanya".

A l'acte també han estat presents el secretari general dels socialistes andalusos, Juan Espadas, i la portaveu del grup socialista en el Parlament d'Andalusia, Ángeles Férriz.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Unió Europea estudia tornar a Kabul i fixa les condicions al diàleg amb els talibans" "Estos són els peatges que han desaparegut i seran gratuïts"