Éssers estranys aterren en Xirivella per a fer les seues compres de Nadal

La seua visita forma part de l'ambiciosa campanya de suport al comerç local impulsada per l'Ajuntament
Campanya organitzada per impulsar el comerç local | Ajuntament de Xirivella

Este cap de setmana, un trio d'éssers estranys ha visitat Xirivella, en la comarca de l'Horta de València (València), per a fer les seues compres de Nadal. Un astronauta, una aviadora d'una altra època i una escaladora acabada d'aterrar de l'Everest han recorregut la localitat per a comprovar l'excel·lència dels més de 400 negocis i establiments comercials oberts al públic.

La seua visita forma part de l'ambiciosa campanya de suport al comerç local impulsada pel consistori de Xirivella en este tram final d'any. El concepte creatiu incidix en la qualitat i varietat de l'oferta local, i ironitza sobre el titànic esforç que a vegades duem a terme per a adquirir el mateix producte o servici que ens oferix el comerciant del barri.

«En el fons és tan senzill com l'eslògan triat per a la campanya: no cal anar a la lluna, creuar l'oceà o escalar l'Everest per a trobar el que cerques i al preu que vols», reflexiona Isabel Torres, regidora de Comerç.

Més de 400 negocis oberts al públic

«Descartar el comerç local únicament per prejudicis comporta serioses conseqüències per al nostre entorn vital, degrada la vida de barri i atempta contra la supervivència de centenars de famílies. Anime a la població a redescobrir el seu comerç i a comprovar que, en moltes ocasions, supera en preu i qualitat qualsevol altra opció», assegura Torres.


Amb una població pròxima als 30.000 habitants censats, Xirivella compta amb més de 400 establiments i servicis oberts al públic. L'acció promocional coincidirà en el temps amb la campanya ‘20x50’, una iniciativa municipal que, en breu, posarà en circulació centenars de targetes regal per valor de 50 euros per a afermar la relació entre públic i comerciants.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Demanen sis anys de presó per a Fernando Roig" "Vídeos:La mobilització ciutadana impedix el desallotjament del CSOA l'Horta en València"