Tornen a aparéixer salsitxes amb agulles a Novelda, Elda i Petrer

La veu d'alarma ha sigut donada per diversos propietaris de gossos.
Imatge d'axiu d'una salsitxa amb agulles | Cedida

Les localitats de Novelda, Elda i Petrer, a la comarca del Vinalopó Mitjà, s'han posat en alerta de nou després de ser trobats en els últims dies trossos de salsitxa amb agulles en el seu interior, posades com a trampa per a gossos.

La veu d'alarma ha sigut donada per diversos propietaris de gossos, així com protectores d'animals, que han alertat a la població en ser trobades aquestes trampes en alguns parcs i descampats d'aquestes localitats.

Alguns afectats van detectar trossos de salsitxa que els seus gossos havien trobat o estaven començant a mastegar, però van poder intervindre a temps. Aquestes salsitxes són un perill mortal per als gossos, ja que en cas d'ingerir-les els provoquen greus danys en l'organisme, i per tant, la mort.

Agents de la Policia nacional i la Policia Local estan investigant els fets i vigilant les zones, per tal de trobar a l'autor d'aquestes accions.

Aquesta situació no és nova, ja que el passat mes de febrer ja es van registrar aquests actes contra els animals en les localitats de Novelda, Elda i Petrer.

Detingut un veí de Petrer per l'assassinat en 2017 d'altre home amb un colp al cap

Aquest passat dimarts era detingut, per part de la Policia Nacional, un home de 58 anys a Petrer, a la comarca del Vinalopó Mitjà, com a presumpte autor de la mort violenta d'un altre home, ocorreguda en setembre de 2017. La víctima era el gerent del restaurant ubicat en el paratge de Rabosa de la localitat.

El detingut, que treballa com a vigilant d'aquest parc natural de muntanya de Petrer, va ser arrestat aquest dimarts, al voltant de les 10.00 hores, en un carrer del municipi, i va passar la nit a la Comissaria d'Elda-Petrer.

Posteriorment, aquest dimecres va ser traslladat al Jutjat d'Instrucció número 2 d'Elda, on va passar a disposició judicial, acusat d'un delicte d'homicidi.

La investigació ha sigut duta a terme pel Grup d'Homicidis de la Policia Nacional de Madrid, en estreta col·laboració amb la Brigada Provincial d'Alacant i la Brigada Local de Policia Judicial de la Comissaria d'Elda-Petrer, que durant mesos han treballat en el cas.

Assassinat amb un colp al cap

La víctima, de 57 anys i veí d'Elda, va ser assassinat en setembre de 2017, amb un colp al cap, propinat amb una pedra de grans dimensions. El seu cos va ser trobat en el camí d'accés al restaurant del paratge de Rabosa, que regentava des de feia 5 anys.

Va ser un empleat d'aquest mateix establiment qui va trobar el cadàver.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"1.200 efectius vetlaran per la seguretat a les festes d'Alcoi" "Detinguda a l'aeroport d'Alacant per voler transportar a Alemanya 11 quilos de marihuana"