Una vintena de desallotjats per un incendi en una nau amb dissolvents a Pilar de la Horadada

Les flames es van declarar al voltant de les 22.30 hores d'aquest diumenge, en una nau situada en el quilòmetre 39 de l'N-332.
Incendia a Pilar de la Foradada | Consorci provincial de Bombers

 

Un incendi en una nau industrial, que emmagatzemava dissolvents, pintures i fusta, ha obligat a desallotjar a 20 persones d'un restaurant confrontant a Pilar de la Horadada (el Baix Segura). Les flames es van declarar al voltant de les 22.30 hores d'aquest diumenge en una nau situada en el quilòmetre 39 de la carretera N-332, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers a Europa Press.

En les proximitats de la nau hi havia un restaurant en el qual es trobava una vintena de persones sopant quan es va declarar l'incendi, per la qual cosa totes van haver de ser evacuades.

Per a extingir les flames han intervingut un total de 19 efectius del Consorci Provincial de Bombers de la província d'Alacant i també de la Regió de Múrcia, provinents de San Pedro del Pinatar i Los Alcázares.

En un primer moment, com que no han pogut endinsar-se a l'interior de la nau, els bombers han obert una línia d'aigua des de l'exterior. En les labors també ha intervingut una retroexcavadora, per a poder remoure els materials incendiats i evitar que es reproduïren les flames.

Els bombers han aconseguit confinar l'incendi a les 01.30 hores de la matinada i ho han considerat controlat al voltant de les 4.00 hores. Aquest matí, efectius del parc de Torrevieja han continuat treballant en la nau.

S'origina un incendi en una antiga discoteca de Carcaixent

El passat dimarts, 26 de febrer, es produïa un incendi als jardins d'una discoteca en desús a Carcaixent, a la comarca de la Ribera Alta, segons informava el Consorci provincial de Bombers de València.

El foc es va originar al voltant de la 1.00 hores de la matinada, en els jardins d'una antiga discoteca, en desús actualment, situada a la Partida Barranquet de la localitat.

Tres dotacions de bombers del Consorci, procedents del parc d'Alzira, es van mobilitzar per a fer front a les flames, que van cremar brosses i material vegetal divers que hi havia al recinte. El foc es va donar per extingit una hora després, al voltant de les 2.10 hores.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ATENCIÓ: Un home ferit en patir un accident laboral en un centre comercial de la Comunitat" "ATENCIÓ: A presó a un jove per abusar de dos menors de 12 i 13 anys a la Comunitat"