Dos policies reanimen a una dona que havia consumit alcohol i pastilles a la platja de Sagunt

Els agents es van desplaçar al lloc després de rebre una telefonada al 091 que alertava de la presència d'una persona inconscient en el Passeig Marítim.
Imatge de les maniobres de reanimació | Policia Nacional

 

Dos agents de la Policia Nacional han aconseguit salvar la vida a una dona, a la qual van practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar (RCP), que s'havia quedat inconscient a la platja a Sagunt (Camp de Morvedre) després de consumir gran quantitat de pastilles i alcohol durant una llarga estona de temps.

Segons ha informat la Prefectura Superior de Policia, els agents es van desplaçar al lloc després de rebre una telefonada al 091 que alertava de la presència d'una persona inconscient en el Passeig Marítim. Els policies li van practicar la reanimació durant 15 minuts fins a l'arribada dels efectius sanitaris.

Pel que sembla, la víctima havia consumit "una gran quantitat de pastilles i begudes alcohòliques", segons van comunicar als policies altres dos dones, que els van explicar que la víctima portava des de la vesprada del dia anterior bevent en la zona de les dunes de la platja.

En eixe moment, segons la descripció facilitada per la Policia, la víctima presentava una tonalitat blava en la pell i expulsava líquid negre. Quan van observar l'estat de la dona, els policies van procedir immediatament a comprovar el pols i la respiració.

Després de sol·licitar l'arribada d'efectius sanitaris, van procedir immediatament a iniciar les maniobres RCP durant aproximadament 15 minuts fins que la dona va recuperar el pols i la respiració, encara que amb dificultat. Després d'arribar els efectius mèdics, va ser estabilitzada i traslladada a l'Hospital de Sagunt.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'Ajuntament adquirix l'antic edifici de l'ONCE per a convertir-lo en el nou Casal Jove de Sagunt" "ATENCIÓ: Nous casos i mortalitat del càncer per damunt de la mitjana a Sagunt"