Alerten de la presència de sulfits en un còctel de fruits secs venut en Espanya

Menjar-ne pot comportar problemes per a les persones que siguen al·lèrgiques a estos conservants
Els aliments contaminats són unes panses | València Diari

 

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha alertat recentment de la presència de sulfits en un còctel de fruits secs venuts en els supermercats espanyols i pertanyents a la marca Salysol. Es tractaria d'un producte envasat en llanda, d'uns 80 grams i corresponent al lot 32918 amb data de consum preferent per a juliol del 2022.

Un problema per als qui siguen al·lèrgics

Tot i que la presència de sulfits, de forma controlada, no suposa un risc per a la salut alimentària de les persones, sí que pot comportar problemes per les persones que siguen al·lèrgiques a eixos conservants. Com a mínim, d'eixa manera ho han explicat els experts, que afigen que: «Com a mesura de precaució es recomana als consumidors que siguen al·lèrgics als sulfits i que puguen tindre el producte citat en les seues cases, que s'abstinguen de consumir-lo».

La Xarxa d'Alerta Alimentària Nacional (SCIRI), va ser la responsable de donar l'alerta de la presència de sulfits, concretament, en les panses procedents de Sud-àfrica que formen part del còctel de fruits secs. Arran d'eixa alerta, s'ha donat coneixement dels fets a les autoritats competents de totes les comunitats autònomes.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Retiren d'urgència 13 nous formatges per listeriosi dels supermercats espanyols" "Air Nostrum oferix faena de tripulants de cabina en València"