Alfafar llança la setena edició de la seua guia comercial

La guia compta amb un nou format i inclou trucs i consells elaborats pels propis comerciants.L’Ajuntament d’Alfafar, a través de les regidories de comerç i mercats, ha publicat una nova edició de la guia comercial del municipi.

En esta setena edició, s'ha renovat el format, fent-lo més quadrat i manejable per a la seua consulta, i inclou nous continguts, com a articles amb trucs i consells que proporcionen els comerciants d'Alfafar.


La guia comercial s'ha repartit en els domicilis del municipi i ja està disponible en les dependències municipals.

En ella, la ciutadania pot trobar un llistat actualitzat dels comerços de la localitat. Este llistat es presenta amb una nova estructura, en la qual primer es presenten els establiments que conformen el comerç de proximitat i mercats, l'oferta comercial més pròxima i que dona vida als nostres barris, i a continuació les diferents àrees que conformen la gran superfície comercial, que ofereixen de manera simultània una gran varietat de productes, serveis i entreteniment.


A més, esta guia està connectada amb el Mapa de Comerç de Proximitat (https://alfafar.comercioscomunitatvalenciana.com/), l'espai digital en el qual es troba la informació més actualitzada, per categories, de tots els comerços que es troben en la guia, per exemple, horaris, serveis específics i geolocalització.


Des de l'àrea de Comerç han destacat la importància de potenciar el comerç de proximitat a través d'accions com esta, que permeten visibilitzar els negocis locals i prestar servei a la ciutadania.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Baixa el preu de la llum, però continua triplicant al de fa un any" "Mercadona llança la seua nova Crema de Tofu"