La Bonoloto deixa un premi de 286.000 euros a Xàtiva

El bitllet de l'encertant de primera categoria va ser segellat en l'Administració de Loteria del Centre Comercial Plaza Mayor
El premi ha caigut en Xàtiva, capital de la Costera | Granada Hoy

Un encertant de la localitat de Xàtiva rebrà 286.009,72 euros per un premi de primera categoria –sis encerts– en el sorteig de la Bonoloto celebrat aquest dimarts, segons la informació de Loteries i Apostes de l'Estat.

El bitllet, segellat en l'Administració nº6 de Xàtiva, situat en el Centre Comercial Plaza Mayor (carrer Llosa de Ranes s/n, és l'únic encertant de primera categoria en el sorteig d'aquest dimarts de la Bonoloto.

De segona categoria (cinc encerts més el complementari) existeixen tres bolets encertants, que cobraran 50.846,17 euros i que han sigut validats en Port de Santa Cruz (la Corunya), Cox (Alacant) i Móstoles (Madrid).

La combinació guanyadora va ser la formada pels números 18, 43, 36, 9, 44, 8, amb el 5 com a complementari i el 4 com a reintegrament. La recaptació del sorteig va ascendir a 2.020.687,00 euros.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"València manca d'un servei d'ajuda d'oficina per a autoliquidar l'Impost de Successions" "Les claus d'OCU per a estalviar en la comunitat de propietaris"