Els comerços valencians obriran este diumenge per les rebaixes de gener

Es tracta de l'últim diumenge d'obertura fins a abril i es preveuen més de 800.000 consumidors
Les grans superfícies valencianes obriran este diumenge per les rebaixes de gener | València Diari

Les grans superfícies comercials valencianes obriran este diumenge per les rebaixes de gener, però serà l'últim festiu del calendari d'obertures fins al pròxim 5 d'abril, segons ha assenyalat l'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució (ANGED).

Onze diumenges d'obertures en 2020

L'obertura el diumenge 5 de gener pels Reis d'Orient i la del dia 12 per les rebaixes van quedar fixades en la reunió de l'Observatori del Comerç celebrada el passat octubre, a on es van fixar onze obertures en diumenges i festius per a enguany.

En 2020, el 5, 10 i 12 d'abril podran obrir els comerços per major afluència turística, el 5 de juliol per les rebaixes, el 15 d'agost i el 12 d'octubre per acumulació de festius, i el 6, 13 i 20 de desembre per la campanya de Nadal.

Es preveuen més de 800.000 consumidors valencians este diumenge

Respecte a les rebaixes de gener, la patronal de les grans superfícies ha indicat que els comerços continuen amb la seua política d'adaptació dels preus a les necessitats dels consumidors «continuant amb una tradició que es manté amb força i complementa la revolució digital que viu el comerç», segons un comunicat de l'ANGED.

Segons el portaveu de l'Associació en la Comunitat Valenciana, Joaquín Cerveró, a pesar de què el període de rebaixes com a tal ha evolucionat, la fortalesa de les rebaixes de gener fa que totes les grans superfícies s'esforcen per presentar «ofertes molt potents» als consumidors i, enguany, les rebaixes oferixen descomptes que arriben fins al 70%, amb una mitjana del 40% segons el tipo de producte.

ANGED preveu superar la xifra de 800.000 persones en el primer diumenge de rebaixes en els centres comercials, que possiblement serà «un dels millors de l'any».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un veí de Castelló es convertix en milionari gràcies a la Primitiva" "Alerta sanitària: El brot d'un virus desconegut i agressiu provoca molta preocupació"