Consum readapta els seus horaris a partir d'este dilluns

Els establiments han decidit ampliar les seues jornades de compra
Consum amplia el seu horari a paritr del pròxim 4 de maig | Consum

Alguns supermercats valencians readaptaran els seus horaris a partir del pròxim 4 de maig a causa de l'anunci del pla de desescalada per part del Govern de Pedro Sánchez. D'esta manera, modificaran els seus horaris per a ampliar les jornades de compra. 

En el cas del supermercat Consum, a partir del pròxim dilluns dia 4, el seu horari serà de 9.30 a 20.30 hores, és a dir, obrirà 30 minuts abans i tancarà mitja hora després que durant estes set setmanes de confinament. 

 INVITACIÓ: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del València Diari a on comentem entre tots les notícies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i també vos entretindreu.  FEU CLIC ACÍ, VOS ENCANTARÀ!

Els altres supermercats encara no han anunciat cap canvi en els seus horaris. De moment Mercadona manté el seu horari de 9.00 a 19.00 hores, Carrefour de 9.00 a 21.00 hores, Lidl de 9.00 a 20.00 hores i El Corte Inglés de 10.00 a 20.00 hores. 

Per una altra banda, Alcampo és un dels supermercats que més tard tanca. Ha fixat dos horaris diferents en els seus establiments. La cadena de supermercats obrirà fins a les 21.00 hores de dilluns a dissabtes i fins a les 20.00 hores els diumenges i festius.

De la mateixa forma, per a continuar protegint la salut dels seus clients, tots els supermercats continuaran prenent les mesures que han estat seguint durant l'estat d'alarma, com l'ús de guants i gel hidroalcohòlic, el control de l'aforament o el manteniment de la distància de seguretat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els comerços de Burjassot que duen les compres a casa" "Mercadona millora un dels seus productes estrella i vola dels supermercats"